Ultra Shift 512GB SDCZ410-512G-G46 USB 3.0 USB Bellek
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Sandisk Ultra Shift SDCZ410-512G-G46 512 GB USB 3.0 Flash Bellek


Yanınızda Taşıma İmkanı

Hafif ve kompakt bir yapıya sahiptir. İşyerlerinizde sunumlarınızda belgelerinizi ve dosyalarınızı içine kaydetmek için götürebilirsiniz. İster cebinizde ister de çantanızda taşıma imkanınız vardır.


Güçlü Hafıza

512 GB’lık geniş depolama alanına sahiptir. Bu yüzden alan sorunu yaşamadan içerisine her türlü fotoğraf, video, müzik ya da belgelerinizi aktarabilirsiniz. Sağlam ve dayanıklı olduğu için dış darbelerden etkilenmez ve bütün dosyalarınızı güvenli şekilde içinde saklar.


Belgeler Silinmez

Güvenli bir şekilde uzun seneler boyunca belgeleriniz içinde saklanır. Belgelerin silinme gibi durumu olmaz. Gönül rahatlığı ile içine her türlü dosyalarınızı aktarabilirsiniz.



Anıları Depolar

Geçmişte ölümsüzleştirdiğiniz anılarınızı içine aktararak güvenli şekilde uzun seneler boyunca içinde saklayabilirsiniz. Aradan yıllar geçip görüntülediğiniz zaman ilk günkü kalitede videolarınızı ya da fotoğraflarınızı görüntülemiş olursunuz.


Dosyaları Düzenleme Fırsatı

Dosyalarınızı içinde tek klasör halinde saklama şansınız vardır. Bu sayede dosyalarınızın kaybolma gibi durumu olmaz ve düzenli şekilde aradığınız her belgeyi bulabilirsiniz.


Her Dakika Yardımcı

Her zaman sizin en büyük yardımcınız olur. İstediğiniz her dosyayı ya da belgeyi içine güvenli bir şekilde aktarabilirsiniz. Veri aktarım hızı da oldukça hızlıdır. Yüksek performans sergileyerek sunumlarınızda ya da toplantı esnasında size büyük destek olur. Uzun ömürlü olmasından dolayı uzun seneler boyunca kullanmanız mümkündür.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.