product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

TEKNOWAY 180 DERECE TYPE-C 120W SUPER FAST ŞARJ KABLOSU TURUNCU

 

METRE : 1,5 METRE

RENK : TURUNCU

120W

6.0 A

Günümüzde kaliteli bir şarj kablosu özellikle de dayanıklı bir şarj kablosu, hayati bir öneme sahiptir. Yüksek kaliteli malzemeler kablonun dayanıklılığını artırırken, uygun uzunlukta bir kablo, da kullanım kolaylığı sağlar. 180 derece dönebilir yapısı ve 120W şarj desteği ile Teknoway 180 Derece Type-C Şarj Kablosu günümüzde tercih edebileceğiniz en kaliteli şarj kablosudur. Turuncu ve siyah renklerde, ayrıca Lightning veya Type-C uyumlu tercih edebilirsiniz.

180 Derece Type-C Şarj Kablosu akıllı telefonunuz için en uzun ömürlü ve en kaliteli kablolardan biridir. Lightning veya Type-C olarak tercih edilebilecek olan  180 Derece Type-C Şarj Kablosu 180 derece oynar başlığı sayesinde şarj etme veya oyun oynama gibi süreçlerde hem telefonun şarj soketini, hem de kabloyu korur; zarar görmesini engeller. Ürün üzerinde ayrıca şarj işlemini gösteren bir LED de yer almaktadır.

Özellikler:

1. Lütfen Dikkat: Tip C'nin Pad Air 4/5 Veya Google Şarj Cihazıyla Uyumlu Olmadığını Lütfen Unutmayın. Hızlı Şarj Sağlamak İçin Hızlı Şarj Adaptörüyle Kullanılması Gerekir ve Cihazınız Hızlı Şarjı Desteklemelidir

2.180° Dönebilen Konektörler: Esnek ve Benzersiz 180° Dönebilen Konektör, Daha Fazla Güvenlik ve Daha Uzun Hizmet Ömrü Sağlamak İçin Yükseltildi ve Güçlendirildi . Kullanışlı ve Pratik, Her Kullanım Sırasında Hızlı ve Güvenli Bir Şekilde Kullanılabilir

3. Güvenli ve Dayanıklı Kabuk: Çinko Alaşımlı Metal Tasarım, Kabuk Yüksek Kaliteli Tpe Malzemeyle Donatılmıştır, Dahili Saf Bakır, Olağanüstü Bükme Testinden Sonra Kabloyu Büyük Şekilde Güçlendirir, Bu Kablo Kolayca Saklanabilir

4. Pil Dostu: Hızlı Şarj Ederken Mükemmel Performansı Koruyan ve Cihazınız için Güvenilir Bir Şarj Deneyimi Sağlamak İçin Pil Dostu olan Evrensel Usb Kablosu.

5. Ev, Ofis ve Arabada Hareket Eden Farklı Durumlar İçin Uygundur. Her Güç Kablosunun, Kabloyu Etrafına Sarmanızı ve Dolaşmayı Önlemenizi Sağlayan Bir Kayışı Vardır. Açıklama: 1. Koparma Konektörü Sayısı: Tek Kafa 2. Maksimum Çıkış Gücü: 120w 3. Arayüz: Type-C 4. Avantajları: Hızlı Şarj, Gösterge Işığı, Mobil Oyun Dirseği Hat boyutu: 150 x 1cm Malzeme: kirsit rengi: turuncu Paket İçeriği: 1 Adaptör Kablosu (Alüminyum Alaşımlı Dişli Bağlantı Noktasının Desen Deseni Rastgeledir) Yalnızca yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler dahil değildir.

Not: Işık yansıması ve farklı ekranlar, resimdeki öğenin renginin gerçekte biraz farklı olmasına neden olabilir. İzin verilen ölçüm hatası +/- 1-3 cm'dir.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.