SmartSolar-Tr 150/70 VE.Can MPPT Solar Şarj Cihazı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

Solar Şarj Kontrol Cihazı

MPPT VE.Can SmartSolar şarj cihazı, güneş panelindeki enerjiyi, pil gruplarını en iyi şekilde şarj eden enerjiye dönüştürmek için en son ve en hızlı teknolojiyi kullanır.
SmartSolar şarj kontrol cihazı ciddi şekilde boşalmış bir aküyü bile yeniden şarj edebilir. Hücrelerin kalıcı olarak sülfatlanmaması veya başka şekilde hasar görmemesi koşuluyla, 0 Volt kadar düşük bir akü voltajıyla çalışabilir. 12/24/36/48 Volt MPPT

Modelleri : Ultra Hızlı Maksimum Güç Noktası Takibi MPPT VE.Can SmartSolar şarj cihazı, 150 veya 250 Volt Voc'luk bir PV dizisine bağlanır ve 12, 24 veya 48V akü bankanızı otomatik olarak algılayıp şarj eder modele bağlı olarak 70 ila 100A arasında değişen akımla.

Şarj ayarları tamamen programlanabilir ve hatta kurşun asit, lityum ve diğerleri gibi farklı akü kimyalarına göre bile ayarlanabilir.

Şarj Cihazınızı Uzaktan Kontrol Edin

MPPT VE.Can SmartSolar şarj cihazı, VictronConnect Uygulaması aracılığıyla Bluetooth üzerinden uzaktan kontrol edilebilir ve yapılandırılabilir. Bu, cihazın kurulumuna, yönetimine ve akü voltajı ve akımı, PV voltajı ve akımı ile geçmiş veriler gibi bir bakışta bilgilere olanak sağlar.

VE.Can SmartSolar şarj cihazı CAN veri yolu bağlantı noktalarıyla donatılmıştır. Bu, ek VE.Can SmartSolar şarj cihazlarıyla iletişime olanak tanır. Ek üniteler, ayrı üniteler arasında tek bir RJ45 kabloyla birbirine basitçe "papatya zinciriyle bağlanır".
Birbirine bağlandığında tüm bireysel VE.Can SmartSolar şarj cihazları şarj aşamalarını senkronize edecektir. Ayrıca verilerini tek bir kablo aracılığıyla bir GX izleme cihazına gönderebilirler.

Uzaktan İzleme ve Kontrol

GX cihazı internete bağlıysa Victron Uzaktan Yönetim Portalı (VRM), solar şarj cihazlarınızın tam gücüne erişim sağlar.

SmartSolar Kontrol Ekranı

VE.Can SmartSolar şarj cihazı da diğer MPPT solar şarj cihazlarımız gibi bir VE.Direct bağlantı noktasıyla donatılmıştır. Bu bağlantı noktası tek ünitenin izlenmesi veya sokak lambası kontrolü için olabilir. Uzaktan açma/kapama konektörü, lityum pil gibi üçüncü taraf bir cihazla harici olarak kontrol edilebilir. İsteğe bağlı takılabilir LCD ekran/kontrol, doğrudan cihazın ön yüzünden canlı veri, kurulum ve yönetim sağlar.
 

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.