VW Passat B8 Muz Silecek Takımı Bosch Aeroeco (2015-2021)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürün Özellikleri:

Yüksek hız ve şiddetli hava koşullarında optimum silme sağlayan aerodinamik tasarım.

Grafit kaplı yüksek kalitede silecek lastikleri sayesinde uzun ömür, optimum silme performansı ve güneş ışınlarına karşı dayanıklılık.

Esnek gergi şeridi farklı eğimlerdeki araç camlarına mükemmel uyum.

Basıncı eşit dağıtarak her noktada mükemmel silme sağlar.

Bu ürün ön cam için sağ ve sol olmak üzere toplam 2 adet silecek içermektedir.

Sürücü Tarafı Ölçü: 650mm

Yolcu Tarafı Ölçü: 470mm

Bosch Silecek Çeşitleri Arasındaki Fark Nedir?

Bosch Aerotwin Plus: Üst seviye fiyat/performans dengesine sahip muz tipi silecek serisidir. Her kutu içerisinde bulunan 4 farklı aparat sayesinde 10 farklı silecek koluna uyum sağlar.

Bosch Aerotwin Set: Üst seviye fiyat/performans dengesine sahip muz tipi silecek serisidir. Araca özel montaj aparatı silecekler üzerinde takılı ve montaja hazır haldedir.

Bosch Aerotwin Retrofit: Üst seviye fiyat/performans dengesine sahip muz tipi silecek serisidir. Sadece çengelli, kanca tip silecek koluna uyumludur.

Bosch Aeroeco: Orta seviye fiyat/performans dengesine sahip muz tipi silecek serisidir. Her kutu içerisinde bulunan 6 farklı aparat sayesinde 10 farklı silecek koluna uyum sağlar.

Bosch Eco: Orta seviye fiyat/performans dengesine sahip telli tip silecek serisidir. Sadece çengelli, kanca tip silecek koluna uyumludur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.