2 Kg Toz Talaş Talaş Tozu Çim Adam
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Toz Talaş Kullanım Alanları : Toz talaş yüksek emici niteliği ile istenmeyen yerlere dökülen maddeleri (boya,yağ vb) emerek ortamı temizler. ; El sanatlarında beyaz boya ve yapıştırıcı ile yapay kar olarak kullanılır. ; Gübre ile karıştırıldığında bitkileri sağlıklı ve nemli tutar.İçerdiği ligno ve karbon sayesinde bitkileri çok iyi besler ve harika gelişmelerini sağlar. çorabı,toz talaş ve çim tohumu ile çim adam yapabilirsiniz. çorabına ilk önce çim tohumu konur.daha sonra talaşla kapatılır ve dikilir.Yüzey kısmına insan şekli verilir(düğmelerle).İki hafta içinde çim adamın kafasında çimler çıkar.; Ahşap delikleri ve kusurları kapatır.Ahşap tutkalı ile bir macun haline karıştırıldığında Profesyonel olarak toz talaş veya "odun unu" mükemmel, boyanabilen dolgu yapar.; Su ile talaşı nemlendirin ve garaj, bodrum, ya da dükkanın beton zeminini süpürün. Islak talaş ince toz ve kiri yakalayarak absorbe eder.;

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.