Bratz Kylie Jenner Oyuncak Bebek GÖZLÜK-ÇANTA 594772
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Adore Oyuncak Bratz Kylie Jenner Oyuncak Bebek GÖZLÜK-ÇANTA 594772

 

BRATZ x KYLIE JENNER: Kylie Jenner Bratz dünyasına girerken iki pop kültür gücü bir araya geliyor! Moda ikonu ve girişimci, Bratz ünlü ilk işbirliğinde "Bratzified" oldu.

 Bebeğin imzası var, patlama ve muhteşem bir özel makyaj görünümü ile dalgalı bir tarzda koyu saç.


GÜNDÜZ GÖRÜNÜM: Kylie, vegan rugan mini elbise ve üst düzey platform botlarla gündüz bir görünüm sergiliyor.


STYLIN' AKSESUARLARI: Kylie'nin kıyafeti sportif güneş gözlüğü, damlacık şekilli küpeler ve Bratz dudak çantası ile birlikte gelir.
POZ VUR: Bratz x Kylie Jenner bebeklerinde çok fazla poz oluşturmak için 11 eklem noktası var! Onu sergilemek için birlikte verilen bebek standına yerleştirin.


ÖZEL AMBALAJ: Klasik Bratz yamuğuna özel bir bakış sunan Bratz x Kylie Jenner moda bebeklerinin üst kısmı bükülmüş bir üst panele ve her yerinde bebek pembesine sahiptir.


İçindekiler: Bratz x Kylie Jenner Day moda bebek, mini elbise, platform çizme, küpe, güneş gözlüğü, dudak çantası, bebek standı, poster ve orijinallik sertifikası.


Hepsini toplayın: Hem Gündüz hem de Gece Bratz x Kylie Jenner moda bebeklerini ve Mini Bratz x Kylie Jenner koleksiyonlarını toplayın!



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.