product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Akara E1 Akıllı Kontrol Hub Hem klasik hem de en yeni Aqara cihazlarını destekleyen en küçük ama güçlü Aqara akıllı ev merkezi. Daha az yer kaplar ve neredeyse her yere yerleştirilebilir. Hem klasik hem de en yeni Aqara Zigbee cihazlarını destekler ve aynı anda Wi-Fi tekrarlayıcı olarak kullanılabilir. 128 cihaza kadar cihazı destekler. (Zigbee çoklayıcı gerektirir.) En hızlı, en kararlı ve enerji tasarrufu sağlayan akıllı ev teknolojisinin avantajlarından yararlanın. Daha iyi kararlılık ve uyumluluk (daha standart protokol), daha uzun destek ve daha fazla özellik. 128 cihazı bağlamak için Akıllı Duvar Anahtarı, Akıllı Fiş vb. Zigbee yönlendiriciler/tekrarlayıcılar gereklidir. Çok Yönlü Uyumluluk Aqara Hub E1, Aqara cihazlarınızı çok çeşitli popüler ekosistemler ve sesli yardımcılarla uyumlu hale getirir. Örneğin, Apple HomeKit, Amazon Alexa, Google Asistan, IFTTT ve diğerleri desteklenir. USB-A destekli ve 210° ayarlanabilir şaft Hub'ın kasasına normal bir USB-A bağlantı noktası entegre edilmiştir, bu nedenle güç bankası, çoklu priz, priz, bilgisayar ve hatta yönlendirici gibi bir USB konektörü olan hemen hemen her cihazdan güç alınabilir. Hub E1 silindirinin eğim açısı 210 derece değiştirilebilir, bu da yerleşimini son derece esnek hale getirir. Ana Özellikler Zigbee 3.0 protokolü USB-A ile çalışır Çevre çevresinde uyumluluk 210 Ayarlanabilir Wi-Fi Tekrarlayıcı işlevi Esneklik ve Taşınabilirlik Garanti Süresi 2 yıl Türkiye Distribütörü tarafından garantilidir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.