product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Nesti Dante'nin özel formülü ile hazırlanan Banyo ve Duş Jeli Il Frutteto Zeytinyağı ve Turunçgil, cildinizi arındıran ve canlandıran eşsiz bir vegan bakım ürünüdür. Bu özel jelli sabun, içeriğindeki zeytinyağı ve turunçgilin muhteşem birleşimi ile cildinizi nazikçe temizler ve taze bir enerji katar. Zeytinyağının doğal temizleme ve nemlendirme özellikleri, Banyo ve Duş Jeli Il Frutteto'da cildinizi derinlemesine arındırarak yumuşak ve esnek bir dokunuş kazandırır. Turunçgilin canlandırıcı ve ferahlatıcı aroması ise duyularınıza özel bir zindelik sağlar. Bu arındırıcı ve vegan bakım jeli, cildinizdeki kirleri nazikçe temizler ve aynı zamanda duyusal bir deneyim sunar. Zeytinyağı ve turunçgilin eşsiz kombinasyonu, cildinize hoş bir kokusuyla tazelik ve enerji katarken, vegan formülü ile çevre dostu bir tercih sunar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.