Gtx 5W-30 C4 (Renault Motor Ve Dpf 'Li Araçlar Dahil) 5 Lt. Motor Yağı (Üretim Yılı: 2024)
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Castrol GTX, 1968 yılında ilk defa piyasaya çıkmasından bu yana, motorların ömrünü uzatmaya yardımcı olması sayesinde dünyanın en güvenilen motor yağlarından birisidir. Çamurlaşma gibi, motorunuzun her gün karşılaştığı sorunlara karşı koruma sağlayan şey sıvı mühendisliğidir. Zorlu sürüş koşulları, çamur adı verilen yoğun, katran gibi bir maddenin birikmesine neden olabilir. Çamur, motorunuzun hayati yağ kanallarını kolesterol gibi tıkayabilir ve temizlenmediği takdirde motorun gücünü ve en sonunda da ömrünü kısaltabilir. Castrol GTX çift etkili formülü sayesinde birikmiş çamurları temizler ve yeni çamur oluşumuna karşı motoru endüstri standartlarından daha yüksek bir seviyede* koruma sağlar. Castrol GTX Ultraclean’in üstün performansı, zorlu endüstri standartlarına göre çamur oluşumuna karşı %50’ye dek daha fazla koruma sağlar** - başka hiçbir yağ motorları bu kadar temiz tutamaz. Aracınız için Castrol GTX serisinden doğru yağı seçerek motorunuzun ömrünü uzatmaya yardımcı olun. ONAY VE SPESİFİKASYONLAR: ACEA C4
MB-Onayı 226.51
Renault RN 0720
TÜR Tam Sentetik

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.