Magnatec Stop-Start 5W-30 C2 4 lt Motor Yağı – 2023
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (1)

Castrol Magnatec 5w30  C2 4 Lt StartStop  Benzinli Dizel Motor Yağı 

Araç sayısındaki artışla birlikte sadece büyük şehirlerde değil hemen her yerde trafik sorunu yaşanmaktadır. Yoğun trafikte araç kullanmak, sürekli olarak güncellemek için araç kullanmak için son derece yıpratıcıdır. Motor devrini alamadan hızlanıp tekrar yavaşlamak, motoru yıpratır ve yakıt israfını önemli dersler. Günümüzde sorunlarına üretmek üzere teknolojiler geliştiren Castrol, Stop- Start motor yağını, sürekli trafikle boğuşan benzinli ve dizel araçlar için planlıyor. Castrol Magnatec Stop- Start motor yağı, yeni nesil duolock moleküller ile motorun hareketli aksamlarına yapışır ve en düzensiz kullanımda dahi motor bileşenlerini yüksek takip korur.

Trafikte Uzun Zaman Araçlara Özel Koruma

  • Castrol Magnatec Stop- Start motor yağı, hareketli motor bileşenlerine Magnatec teknolojisi ile gardırop ve uzun kısa yüksek koruma sağlar. Hem hareketli parçalar de hortumlar üzerinde koruyucu bir yağ tabakası oluşturur ve parçalarının hareket sırasında aşınmasını en aza indirir.
  • Castrol'un patentli Duolock teknolojisi, yeni nesil kendini yenileyen moleküllerden oluşur. Duolock moleküller hem motorun ısınma sırasında, hem de dur kalk işleminde kusursuz bir koruma kalkanı sunar. Aşınmayı% 50 'ye kadar azaltın.
  • Castrol Magnatec Stop- Start motor yağı, motorun sürtünme sebepli aşınmasını engelleyerek yazmak en üst sürün. Bu sayede verimli bir çalışma prensibi, yakıt israfı engellenir. Yapılan araştırmalar Castrol Magnatec Stop- Start motor yağının dur- kalk işleminde dahi yılda 60 litre yakıt tasarrufu sağladığını gösterir.
  • Castrol Magnatec stop-start motor yağı, yüksek termal stabilizasyona ve yüksek oksidasyon direncine sahiptir. Böylelikle motorun çalışmasıyla ortaya çıkan enerji, motor bileşenlerine en az zarar verecek hale getirilir. Ayrıca oksidasyon direnci ile motor bloğunda istenmeyen pas ve kalıntı inşaat engellenir.
  • Castrol Magnatec, tam sentetik bir motor yağıdır. Son derece performansı, motor içi sıcaklığa dirençli viskozitesi ile motor bloğunu ve motor bileşenlerini uzun süre korur.

Her An Yüksek Koruma ve Hassas Temizleme

Yüksek performans sırasında motor bloğunun içinde sıcaklık 160 dereceye kadar artabilir. Bu da bitmeden aşınmayı daha da artırabilir. Bir diğer tehlike de motor ısınmadan bir şeyler iletmesidir. Bu da henüz parçaların gerekli ısınmayı yaşamadan zorlanmasına sebep olur. Castrol Magnatec Stop Start, sentetik baz yağların molekülü ile birleştirilmesi sayesinde iki durumda da üstün koruma sağlar. En yoğun trafikte ya da en kötü hava koşullarında dahi gerçekle geçtiğinizde motorunuzu korumaya başlar.

Motorun rüzgar kadar tehlikeli bir diğer düşmanı da motor bloğunda zamanla biriken yabancı maddelerdir. Zamanla metal tozları ve hatta çamurun birikmesi ile motor parçaları ve tamamlayıcı boruların içinde daralmalar oluşur. Bu durum çözülmez oksidasyon ya da pas gibi kalıcı hasar bırakabilecek tepkimelere sebep verir. Castrol Magnatec Stop Start motor yağı, motor bloğunun temizlenmesine yardımcı olur.

Teknik Özellikler

  • Viskozite: 5W - 30
  • Miktar: 4 Lt
  • Üretim Teknolojisi: Sentetik

Castrol ile Aracınızın Motorunu Koruyun

Castrol 120 yılı aşkın tecrübeli faaliyet gösteren bir markadır. Yakıt ve araç tipine göre özelleştirilmiş tükenmez ile araçların motorunu pişirmek, yemek pişirmek. 

Sentetik Motor Yağı Nedir?

Sentetik yağlar, mineral yağlara göre daha fazla arıtılmış baz yağ oranına sahiptir. Tam sentetik teknolojisine sahip olan Castrol Magnatec Stop Start motor yağı, motorunuzun uzun yıllar optimum düzeyde tutmak için.


 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.