Corsaır 750W 80+ Gold RM750E CP-9020262-EU Tam Modüler Power Supply

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Corsair 750W inceleme

RM750e POWER SUPPLY

TAM MODÜLER KABLOLAMA

Yalnızca sisteminizin ihtiyaç duyduğu kabloları bağlayarak ve başka hiçbir şey bağlamayarak kablo karmaşasını azaltın. Beş adet evrensel 8 pimli konektör, herhangi bir 8 pimli kabloyla kullanılabilir ve modern anakartların ve GPU'ların tüm güç ihtiyaçlarını karşılar.

ATX 3.1 SERTİFİKALI

ATX 3.1 standardı yüksek düzeyde güvenilirlik ve güç verimliliği gerektirir. Birçok CORSAIR PSU bu gereklilikleri karşılarken, RMe Serisi PSU'lar ATX 3.1 uyumluluğu için resmi olarak sertifikalandırılmıştır. NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Serisi gibi modern grafik kartlarıyla kullanım için PCIe 5.1 12V-2x6 GPU kablosu dahildir.

KOMPAKT BOYUTTA DÜŞÜK GÜRÜLTÜLÜ ÇALIŞMA

Geleneksel güç kaynaklarından daha kısa olan RMe, PSU'nuzun arkasında daha fazla kablo alanı sunar. Düşük yüklerde neredeyse sessiz çalışma için Sıfır RPM Fan Modu içerir.

TEKNOLOJİ VE GÜVENİLİRLİK

Tutarlı, güvenilir güç ve üstün elektriksel performans için her RMe Serisi güç kaynağı, DC-DC dönüşümü ve 105° dereceli endüstriyel sınıf kapasitörlere sahip sağlam bir rezonans LLC topolojisine sahiptir. RMe, hassas zamanlamalarla Modern Beklemeyi destekleyerek, son derece hızlı uyku modundan uyanma süreleri ve daha iyi düşük yük verimliliği sağlar.

80 PLUS Altın Sertifikalı

%90'a varan verimlilikle istikrarlı güç çıkışı ve daha düşük güç tüketimi, daha az gürültü ve daha düşük sıcaklıklar için Cybenetics Platinum sertifikasına sahiptir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.