E2216HV 22" 5 MS 60 Hz Full HD LED Monitör
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
.uni-content { font-family: Arial; font-size: 15px; color: #202020; padding: 25px; } .uni-content p { font-size: 15px; line-height: 24px; padding-bottom: 25px; font-family: Verdana, Geneva, sans-serif; } .uni-content p:last-child { padding-bottom: 0; } .uni-content a { color: #06c; font-size: 15px; } .uni-content figure { background: none; border: 0; border-radius: 0; margin: 0; padding: 0; } .uni-content figure img { max-width: 100% !important; height: auto !important; } .uni-title { font-family: arial; font-size: 28px; margin-bottom: 5px; } .uni-content .sub-title { font-size: 20px; margin: 0 0 15px 0; } .uni-content .item { display: inline-block; margin: 25px 0; overflow: hidden; position: relative; width: 100%; } .uni-content .item.left figure { float: left; margin-right: 25px; margin-bottom: 25px; } .uni-content .item.right figure { float: right; margin-left: 40px; margin-bottom: 25px; } Ürün Detayları Dell E2216HV 22" 5 MS 60 Hz Full HD LED Monitör
Yüksek Ekran Çözünürlüğü

Dell size mükemmel ve asla karşı koyamayacağınız yüksek ekran çözünürlüğü sunar. 1920 x 1080 çözünürlüğü sayesinde kristal netliğinde görüntü netliğinin keyfini çıkarabilirsiniz. Görüntü kaynağının tıpkı karşınızda olduğunu hissedeceksiniz. Kendinizi görüntüler içine adeta hapis edebileceksiniz.


İşte ve Evde İdeal

Bu monitör işte ve evde kullanılmak için idealdir. Bulunduğu her mekana şıklık katar. İnsanların beğendiği ince tasarımı, zarifliği ile bir araya geldi. Görüntüleme teknolojisi olarak LED tercih edilmiştir.


Ekran Donması Yok

Ekranda donma olmadan bir şeyler izlemek ve işinizi yapmak artık çok daha kolay. Ekran hızı yüksek olduğundan takılma, donma gibi sık görülen sorunlar meydana gelmez.


Gözleri Yormayan Işık Teknoloji

Dell gözleri yormayan mavi ışık teknolojisi sayesinde işlerinizi yaptıktan sonra gözde sorun oluşmasına neden olmaz. Aksine gözlerde en uzun süren kullanımlarda bile rahatlık mevcuttur. Çünkü Dell için sağlığınız her şeyden önemli.


Farklı Bağlantı Noktaları

Monitör kullanarak farklı bağlantılar yapmanın keyfini çıkarmak çok kolay. Çünkü ürün sizlere yeterli sayıda bağlantı yapma imkanını getiriyor. Hem de 22 inç ekranda!


Canlı Renkler

Dell ekranda gelen renkler sadece canlı olmakla kalmaz. Aynı zamanda doğaldır. Canlı ve parlak renk tonları sizlere muhteşem izleme deneyimini getirecek. Dell senelerin tecrübesi ve bilgi birikimi ile sizleri memnun etmenin yolunu iyi bilir.

 

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.