product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Nokta Birleştirme Serisi, okul öncesi çocukların çeşitli becerilerini geliştirmeleri için eğlenceli ve ilgi çekici bir yol. Bu kitap okul öncesi çocukların göz-el koordinasyonunu geliştirmelerine yardımcı olur. Noktaları birleştirirken ve resimleri boyarken, el hareketlerini kontrol etmeyi ve mevcut görev üzerinde odaklanmayı öğrenirler. Nokta birleştirme kitabı okul öncesi çocukların ince motor becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Kalem tutarken, el ve parmaklarındaki küçük kaslar güçlenir, ki bu yazı yazmak ve giysi düğmelerini iliklemek gibi görevler için önemlidir. Bu kitap noktaları birleştirirken resimlerin detaylarına dikkat etme ve konsantrasyon becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur, ki bu öğrenme ve akademik başarı için önemlidir. Nokta birleştirme ve boyama etkinlikleri, okul öncesi çocukların resimleri canlandırmak için yaratıcılık ve hayal güçlerini kullanmalarını teşvik eder. Farklı renkler ve tasarımlar deneyebilirler, bu da sanatsal becerilerini geliştirmelerine ve bireyselliklerini ifade etmelerine yardımcı olur.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.