product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
-Ergonomik taşıma sapı -Yüksekliği kademesiz ayarlanabilir şamandıra anahtarı -Yüksek kaliteli mekanik -Uzun servis ömrü için conta (seramik / kauçuk) -Darbeye dayanıklı plastik ve paslanmaz çelikten yapılmış gövde -Pompanın üst tarafında kolay ulaşılabilir hortum bağlantısı -Entegre askı deliği -Kablo geri sarma -25/32 mm hortumlar ve 33,3 mm (G 1) için üniversal adaptör -ECO Power: daha yüksek iletim hızı, daha düşük güç tüketimi GE-DP 7935 N ECO Kirli Su Pompası, ECO Power serisinden yüksek kaliteli, son derece güçlü ve akıllıca tasarlanmış bir cihazdır. Ev, bahçe, gölet vekuyu çevresinde çok çeşitli pompalama görevleri ile en son teknoloji, tam performans ve optimum enerji verimliliği ile etkileyicidir. Yalnızca 790 W değerinde olan bu güçlü pompa, saatte 20.000 litreye kadar kirli su dağıtım oranına ulaşarak verimlilik sağlar. GE-DP 7935 N ECO, sonsuz değişken şamandıralı anahtar ile sürekli çalışmaya veya belirli bir açma ve kapama seviyesine ayarlanabilir. Motoru koruyan ve büyük ölçüde bakım gerektirmemesini sağlayan yüksek kaliteli bir mekanik salmastra ile donatılmıştır. Uzun ömürlü pompa muhafazaları korozyona dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmıştır ve en yüksek stres seviyelerine dayanabilir.Cihazın üst kısmındaki kolayca erişilebilen evrensel bağlantı, çok çeşitli bağlantı seçenekleri sunar. Pratik asma halkaları sayesinde pompa, pompalanacağı noktaya kolay bir şekilde taşınabilir. Üzerinde bulunan tutamak zahmetsiz, rahat taşıma sağlar. Kablo sarıcı sayesinde pompa, kullanımdan sonra düzgün, güvenli ve yerden tasarruf sağlayan bir şekilde istiflenebilir (Su sıcaklığı 35 ° C).
 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.