product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Yaşlanma ve Koyu Leke Karşıtı Konsantre Bakım -C vitamini, yaşa bağlı lekeleri gözle görülür şekilde azaltmak ve cildi pürüzsüzleştirmek için melanin sentezine etki eder. -C vitamini -cilde esneklik ve destek sağlayan kolejinin korunmasına yardımcı olur aynı zamanda cildin sıkılaşmasını sağlayarak, bu sayede ince çizgilerin önlenmesine katkıda bulunur -Güçlü antioksidan özellikleri sayesinde cildi serbest radikallerden korur. -Pürüzsüz ve parlak bir cilt için hücre yenilenmesini hızlandırır ve ölü hücrelerin azalmasına yardımcı olur. -C vitamini güçlü bir antioksidandır. -Serbest radikallere karşı güçlü bir etki gösterir ve cildin kendini yenileme sürecine katkı sağlar. -Oksitlenmeyen ve sararmayan formülasyona sahiptir. -Cilt tarafından kolayca emilir Kullanım Önerileri -Koyu lekelerin ve kırışıklıkların olduğu bölgelere (yanaklar, elmacık kemikleri, alın) 1 veya tüm yüze 3-4 damla olarak sabah ve akşam nemlendirici kremden önce kullanınız. -Kuru ve temizlenmiş cilt üzerine uygulayınız. -Damlalık vasıtasıyla ürünü cildinizde uygulayın ve ürün cildinizde tamamen emilene kadar masaj yapın. -Göz çevresine uygulamaktan kaçınınız. -Kullandıktan sonra mutlaka ürünün kapağını kapatınız. İçerik: Glycerin,Propanediol,Ascorbic Acis [ NEP309],Vitamin C

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.