product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Fleurs Perdues, içindeki çiçeklerin büyülü dansıyla duygusal bir yolculuğa davet ediyor. Kendinizi bu zarif ve büyüleyici kokuya teslim edin, unutulmaz anların, romantizmin ve mistisizmin kusursuz bir kombinasyonunu yaşayın.

Horus Nefertem Fleurs Perdues

Unutulmuş çiçeklerin büyüleyici dansını anlatan benzersiz Fleurs Perdues, üst notalarda galbanumun ferahlatıcı notasıyla başlarken, bahçe sümbülünün zarif ve taze dokunuşuyla bütünleşir. Aldehit ve miskin büyülü esintisi, Bulgar gülünün romantik ve çekici kokusuyla birleşir, hislerinizi uyandırır.

Orta notalarda, yaseminin baştan çıkarıcı ve büyüleyici çiçekleri ile gardenyanın zarafeti birleşir. Beyaz zambakın saf ve naif kokusu, menekşenin mistik ve huzur veren esintisiyle buluşur. Bu notasında, duygularınızın en derin köşelerine dokunacak, sizi kendine çekecek bir içsel yolculuğa çıkarır.

Alt notalarda, vanilyanın tatlı ve baştan çıkarıcı dokunuşuyla miskin sıcaklığı karşılar. Sandal ağacının sakinleştirici ve rahatlatıcı kokusu, meşe mantarının doğal ve hafif odunsu notalarıyla birleşir. Bu koku, iz bırakan bir etki yaratır ve her anınıza zarafet katmanın yanı sıra sizi unutulmaz kılar.

İçerik

Üst Nota: Galbanum, Bahçe Sümbülü, Aldehit, Misk, Bulgar Gülü
Orta Nota: Yasemin, Gardenya, Beyaz Zambak, Menekşe
Alt Nota: Vanilya, Misk, Sandal Ağacı, Meşe Mantarı

 

Öneriler

Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun olarak üretilmiş olan Horus Nefertem Fleurs Perdues’in kalıcılığı kıyafette 24 saat, ten’de ise 12 saattir. Ürün özel çantası ile gönderilmekte olup, paketin ilk defa sizin tarafınızdan açılacağını ve orijinal olduğunu garantileyen dış bandrole sahiptir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.