MO34WQC2 34 3440x1440 240Hz 0.03 ms HDMI DP Type-C HDR 400 Curved 1800R OLED Gaming Monitö
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (2)
  • Soru ve Cevap (0)
Gigabyte MO34WQC2 34 3440x1440 240Hz 0.03 ms HDMI DP Type-C HDR 400 Curved 1800R OLED Gaming Monitör
Nefes kesici. Çığır açıcı.

MO34WQC2 ile eşsiz bir gerçekçilik alanına adım atın. 34 inç kavisli QHD QD-OLED panele sahip olan bu ürün, akıcı ve bulanıklık içermeyen animasyon sağlayan 240 Hz yenileme hızında nefes kesici görsellerle çığır açan bir performans sunar.

QD-OLED

Ekran teknolojisinin zirvesini deneyimleyin: Samsung tarafından desteklenen QD-OLED. Renklerin benzersiz canlılıkla patlayarak her nüansı aydınlattığına tanık olun, kontrastlar sonsuzluğun sınırına ulaşarak gizli olasılıkları ortaya çıkarın.

Yeni Nesil Hakimiyet İçin Üretildi

HDMI 2.1 desteğine sahip en yeni konsollarda çarpıcı yerel 2K/240Hz görsellerin tadını çıkarın.

Taktiksel Değişim

Özel fiziksel butonumuz, Çözünürlük Anahtarı gibi seçeneklere bağlanmayı mümkün kılarak, belirli oyun ihtiyaçları için tercih edilen 24 inç çözünürlüğe hızlı geçiş yapmayı kolaylaştırır.

GIGABYTE OLED Bakımı

Yanma sorunlarının risklerini en aza indirmek için yapay zeka tabanlı bir algoritma kullanmak ve bunu minimum müdahaleyle bir dizi OLED koruma teknolojisine dağıtmak.

Hiçbir Cihaz Geride Kalmasın

HDMI 2.1'in öncülüğünde, sizi oyun ve eğlence olanaklarının dünyasına bağlayan güçlü bağlantı seçenekleri sunar.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.