product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Hhs glukozamın ısıtıcılı masaj kremi 100 ml hhs glucosamine thermal massage cream hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml izin belge: Glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürünü hhs sağlık ürünleri turizm inşaat tekstil ve gıda sanayi ve ticaret anonim şirketi tarafından üretilmiştir. Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml içindekiler: Glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürünü içerisinde
aqua, glucosamine sulfate, petratum, paraffinum liquidum, glyceryl searate, cetearyl alcohol, stearic acid, glycerin, ceteareth-20, phenoxyethanol, ethylhexyglycerin, menthol, rosmarinus officinalis leaf, thymus vulgaris oil, eucalyptus species leaf oil, camphur, ceteareth-12, cetyl palmitate, vanillyl butyl ether bulunmaktadır. Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml kullanımı: Glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml kullanılışı
istenilen bölgeye ince bir tabaka şeklinde sürünüz ve masaj yaparak uygulayınız. Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml yan etkileri: Glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürününün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml muhafaza ve uyarı: Hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız.
hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi ürününü tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz.
üretim ve teslim edilen hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi ürünü ambalajı üzerindedir. geçmiş ürünleri kullanmayınız!
hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürününü hamile, emzirme dönemi ve hamilelik şüphesi olanların, hastalık veya ilaç kullananlarda, hastalık durumu kullanımlarında, 18 yaş altı kişilerin doktor tavsiyesi ve kontrolü olmaksızın kullanması tavsiye edilmez.
hhs glukozamin ısıtıcılı masaj kremi 100 ml ürünü açıklaması: Hhs glukozamın ısıtıcılı masaj kremi

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.