product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Horus Nefertem Shahmaran

Horus Nefertem Shahmaran, doğu mitolojisinin gizemli karakteri Shahmaran’ın büyüleyici ve bilge ruhundan esinlenmiştir. Bu koku, yarı kadın yarı yılan olan bu efsanevi varlığın hikayesini oluşturan zarafet ve derin bilgeliği simgeler.

Üst Notalarda Parlayan İlk An:
Shahmaran kokusunun üst notalarında, portakal çiçeği, kakule ve bergamotun canlı ve taze birleşimiyle başlayan serüven, doğunun büyülü dünyasının kapılarını aralar. Bu notalar, Shahmaran’ın gizemli dünyasına ilk adımınızı atmış olmanızın işaretidir.

Orta Notalarda Çiçeklerin Dansı:
Orta notalarda, yasemin, menekşe, süsen ve leylak çiçeklerinin zarif dansı, koku kompozisyonuna sofistike bir dokunuş katar. Bu büyüleyici çiçek buketi, Shahmaran’ın hem mistik hem de nazik yönlerini simgeler, duyularınıza doğu bahçelerinin esintisini getirir.

Alt Notalarda Kalıcı ve Derin İzler:
Alt notalarda, misk, şakayık çiçeği ve sandal ağacının zengin ve yoğun birleşimi, Shahmaran efsanesinin kalıcılığını ve derinliğini vurgular. Bu notalar, kokunun üzerinizde bıraktığı etkileyici ve unutulmaz izlerle hikayeyi tamamlar.

İçerik

Üst notalar: Portakal çiçeği, Kakule, Bergamot
Orta notalar: Yasemin, Menekşe, Süsen, Leylak
Alt notalar: Misk, Şakayık çiçeği, Sandal ağacı

 



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.