product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
KamaByReis BMS 51 Benzinli Şanzumanlı Çim Biçme Makinası

 

-Yüksek kaliteli yapıda olan çim biçme makinasıdır. -Benzin ile çalışan bu ürün B&S675E 196 cc  motora sahiptir. -Yüksek performanslı bir ürün olup, 2000 metrekareye kadar geniş alanlarda rahatlıkla kullanılabilmektedir. -Benzinli çim biçme makinasının 25/75 mm aralığında 7 kademeli yükseklik ayarı bulunur. -Çim haznesi oldukça geniştir. -Ayrıca geniş tekerlekleri ile çimlere daha az baskı uygular. -Ergonomik tutamağı sayesinde kullanım esnasında kullanıcıyı yormaz ve konforlu çalışma ortamı sağlar. -Yüksek dayanıklılığa sahip bir üründür. -Kaliteli ve sağlam yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım olanağı sunar.

 

 

Teknik Özellikler
Şase Çelik Motor B&S675E Motor Hacmi 163 cc
Ölçüler
Kesme Genişliği 508 mm Yükseklik Ayarı 25 / 75 mm 7 Kademe Tekerlek Ebatı 8 inç / 10 inç Çim Haznesi 70 L Teorik Çalışma Alanı 2000 m2 Ağırlık 33,5 kg
 
 
Motor Gücü (W) 750 W Kesme Yüksekliği (mm) 12 - 38 mm Kesme Genişliği (cm) 50 cm Sepet Kapasitesi (lt) 70 lt


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.