product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Akvaryum 65 Cm Bombeli Full Set Akvaryum Özellikler : Su Kapasitesi = 65 Litre Cam = 4 mm Uzunluk = 65 cm Yükseklik = 42 cm Genişlik = 30 cm Işıklandırma = Boş hazne mevcuttur Set İçeriği : 1 Adet 65 Cm Tam kapak bombeli Akvaryum 1 Adet 880 lt/h kapasiteli İç filtre 1 Adet 100 W ısıtıcı ( Marka stok durumuna göre değişir) 1 Adet 50 cm Su altı renkli Lamba 1 Adet Küçük boy mıknatıslı cam sileceği 1 Adet 5 Numara Balık Kepçesi 1 Adet su düzenleyici antiseptik Dezenfektan 10 Kg Akvaryum Kumu 1 Adet Batık Gemi Maketi 1 Adet Akvaryum pompalı dip çekme pompası 1 Adet termometre Kurulum : Akvaryum paketinde gelen kum ve akvaryum camı sadece tuzlu su ile yıkanarak dezenfekte edilerek kullanıma başlanması tavsiye edilir. Kesinlikle herhangi temizlik maddesi kullanmayınız balıklarınıza zarar verebilirsiniz. Kum kullanılmadan önce en az 4 - 5 defa duru su ile yıkandıktan sonra kullanılması tavsiye edilir. DİKKAT ÖNEMLİ: Akvaryumunuz ahşap korumalı kasa ile gönderildiğinden ambalajı açarken mutlaka vidaları tornavida yardımı ile sökerek kasayı açınız, çekiç veya levye ile kasayı açmaya kırmaya çalışmayınız.. Koruma sandığında 2 yan ve1 alt koruma bariyeri mevcuttur ve tüm yan ve alt kısımdaki vidalar sökülünce akvaryumunuz sağlıklı şekilde ambalajdan ayrılmış olacaktır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.