KP100 Org
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Kurzweil KP100 Org

Kurzweil'in Triple Strike Piano'su (PC3 Serisi workstation lar) ve 200'ün üzerinde otomatik eşlik modeli dahil yüzlerce ses ile donatılmış KP100, hem yeni başlayanlara hem de müzik meraklılarına yönelik güçlü, taşınabilir bir orgdur.

633 ilham verici fabrika ön ayarıyla piyanolar, orglar, gitarlar, orkestral, synthler ve etnik enstrümanlar içeren çok çeşitli akustik ve elektronik ses seçimlerinin keyfini çıkarabilirsiniz.
Sol tek parmaklı/EZ-play veya tam sesli akorları kullanarak gerçek zamanlı düzenlemeler oluşturun. KP110 ayrıca tüm klavye aralığında akor girişine yanıt veren bir 'tam klavye' modu sunar. Kullanımı kolay şarkı kayıt özellikleri ile kendi klavye performanslarınızı kaydedebilirsiniz. Her biri 1 parça ile en fazla 10 kullanıcı şarkısı kaydedilebilir.

Şık kontrol paneli, net ve çok işlevli LCD ekranı, tüm sistem işlevlerine hızlı erişim sağlar.

Adaptör (güç kaynağı) veya pil gücüyle çalışır ve böylelikle isterseniz evinizde isterseniz arkadaşlarınızla yapacağınız provalarda kullanım için hazırdır.





TEKNİK ÖZELLİKLER









BOYUTLAR



13,3(Y) x 95,6(G) x 36(D) cm







AĞIRLIK



5 kg







TUŞ TAKIMI



Tuş Hassasiyetli Snyth Action - 61 Tuş







TUŞ HASSASİYETİ



Sert/Orta/Yumuşak







TUŞ TAKIMI KAPAĞI



-







PEDAL



-







TON MODELLEME



-







SES SAYISI



633







POLİFONİ



128




Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.