product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Duvara monte çerçeveli katlanır masa, açılıp kapanabilen özelliği sayesinde dar alanlarda etkili bir çözüm sunar. Katlanır masa ihtiyaca göre açılıp kapanır ve yerden tasarruf sağlar. Çerçevenin içindeki alana sticker yazı tahtası, resim veya ayna koyabilirsiniz. Sticker yazı tahtası ve tebeşir tarafımızdan gönderilmektedir. Uygulama size kalmıştır.
Duvara monte çerçeveli masayı birinci sınıf 18 mm kalınlığında MDF Lam malzeme kullanarak üretiyorum. Kaliteli malzeme yapısı, masanın sağlamlığını ve uzun ömürlülüğünü garanti eder. Radyatör ve kalorifer peteği üzerine monte edilebilir. Ancak petek yüksekliği max 76 cm olmalıdır. Masa 78 cm yüksekliktedir. 76 cm'den yüksek peteklerin üzerine monte edilemez. Lütfen sipariş vermeden önce petek yüksekliğinizi ölçünüz.
Ürün petekle asla temas etmez. Peteği taşıyıcı olarak kullanmaz. Peteğe zarar vermez.
Çizilmeye karşı dayanıklı, leke tutmaz ve silinmesi çok kolay bir yüzeye sahiptir. Çerçeveli katlanır masa, çalışma masası, mutfak masası, yemek masası gibi evinizin birçok alanında kolay kullanım için uygundur.
Masanın oval ve zımparalanmış köşeleri, düz köşeli masalardan daha güvenlidir. Tasarımı mükemmelleştirmek için arka köşeler oval olarak da tasarlanmıştır. Aynı zamanda çerçevenin iç ve dış köşeleri de oval bir tasarıma sahiptir.
Katlanır çerçeveli tablanın tabla ve çerçeve bölümü iki alimünyum menteşe ile birbirine bağlanmıştır. Masanın her iki yanında bulunan metal makaslar masayı ve çerçeveyi tutar ve istenmeyen kapanmaları önler. Yanlışlıkla masaya çarpsanız bile masa kapanmaz. Masanın kapalı durması için duvarın üstüne 2 adet L şeklinde aparat monte edilmiştir. Sadece açıp kapatırken onları ters çevirin. Duvara montaj için iki kapı menteşesi kullanılır. Bu menteşeler metal kapılar içindir. Sağlam olması için bu masayı duvara monte etmek için kullandık. Bu sağlam metal menteşeler, masanın ağırlığını ve üzerindeki eşyaları kolayca taşıyabilir..
Tüm kenarlar PVC bant ile bantlanmıştır. İnce zımpara uygulaması ile kenarlar yumuşak bir dokuya sahiptir ve elinize zarar vermez. Üretimden arta kalan Leke, tutkal kalıntısı, pürçek vb. yoktur. Tertemiz pırıl pırıl hale getirildikten sonra paketlenir.
Dayanıklı yapısı ve tasarımında kullanılan sağlam malzemeleri sayesinde 30 kg'a kadar ağırlık taşıma kapasitesine sahiptir. Bu kapasite aynı zamanda duvarınızın taşıma kapasitesine de bağlıdır.
Ürün paketinde 1 masa tablası, 1 sticker kara tahta, 2 tebeşir, vida ve dübel seti, montaj şablonu ve garanti belgesi bulunur. Tabla ve çerçeve ön montajı yapılmış olarak gönderilir.
Duvara monte çerçeveli masamız ölçüsüne göre özel olarak üretilmiş çift oluklu ve çift katlı özel kutusunda gönderim yapılmaktadır.
Şimdi mutfağınıza, balkonunuza veya çalışma odanıza uygun bir Kydonia Home masa seçin ve evinize katacağı şıklığın ve konforun tadını çıkarın.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.