product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

7 yaş ve üzeri çocuklar, Mateo'nun erkek ve kız çocuklarına yönelik Arazi Arabası oyuncağıyla (71471) muhteşem LEGO DREAMZzz dünyasına yakınlaşabilir. Heyecan verici TV şovunu temel alan set, çocukların oyuncak LEGO aracını arazi kumul arabası veya quadcopter olarak yaparak Mateo ve Z-Blob'un büyülü bir kum saatini geri almasına yardım etmesine olanak tanıyor. 2 heyecan verici yapım seçeneği sunan bu yapım oyuncağı, çocukları hayal güçlerinin kilidini açmaya ve kendi maceralarını seçmeye teşvik eder. Buggy modunda dönen tekerlekleri olan sağlam bir arazi modeli arabadır ve quadcopter modunda aşırı güçlü arka motorlara sahip kompakt bir helikopter oyuncağıdır. 7 yaş ve üzeri erkek ve kız çocuklarına yönelik bu oyuncak, bir atıcıyla birlikte gelen ayrıntılı bir Mateo minifigürü de dahil olmak üzere LEGO DREAMZzz karakterleri tarafından hayata geçiriliyor. Ayrıca Grimspawn ve Mateo'nun yapışkan yardımcısı Z-Blob figürleri de içerir, böylece çocuklar yaratıcı olabilir ve kendi rüya maceralarını yaratabilirler.

 

Kız ve erkek çocuklar için oyuncak araba – Çocuklar, 2 farklı yapım seçeneğine sahip bu LEGO DREAMZzz Mateo Off-Road araba oyuncağıyla hayal güçlerini serbest bırakır

2 oynama yolu – Yaratıcı çocuklar, aksiyon oyuncağını arazi kumul arabası veya quadcopter olarak yaparak kendi maceralarını seçebilirler.

İnşa edin ve yeniden inşa edin – Buggy modunda sağlam bir arazi LEGO aracıdır ve quadcopter modunda aşırı güçlü motorlara sahip kompakt bir helikopter oyuncağıdır

Çocuklar için hediyeler – Bu oyun seti, onu yeniden yapılabilir bir LEGO aracı oluşturmak için kullanabilecek erkek ve kız çocukları için harika bir fantastik doğum günü hediyesidir.

LEGO DREAMZzz karakterleri – Yapım oyuncak setinde bir Mateo minifigürü, ayrıca Z-Blob ve Grimspawn figürleri bulunur

LEGO aracı – Koleksiyonluk helikopter ve araba oyuncakları içeren bu küçük LEGO seti, LEGO DREAMZzz TV şovunu temel alıyor

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.