product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Leifheit su kaydırağı aparatı, zeminden suyu tamamen uzaklaştıran dayanıklı Dura-Flex'ten yapılmış çift çekme dudağına sahiptir.

Su kaydırağı aparatı ayrıca 45 cm'lik bir silme genişliğine sahiptir ve geniş alanları temizlemek için mükemmeldir!

Leifheit'ta bulunan Click su kaydırıcı aparatı, dayanıklı Dura-Flex 'ten yapılmış çift kauçuk dudağıyla ikna ediyor.

Bu sayede, zeminden fazla suyu özellikle etkili bir şekilde uzaklaştırıyor. Temizliğin özellikle hızlı olmasını sağlamak için, geniş alanlar için ideal olan 45 cm'lik ekstra geniş bir XL silme aparatı ile donatılmıştır.

Bunlar kısa sürede fazla sudan tekrar arındırılır. Su çekme aparatı, özellikle uyarlanabilir bir çekme dudağına sahiptir ve bu nedenle düz olmayan fayanslar için de harikadır.

Zemin çekme aparatı, Click bağlantısıyla donatılmış tüm Leifheit kulplarına sadece birkaç basit adımda takılabilir.

Sadece birkaç adımda tüm Leifheit Click-System gövdelerine takılabilir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.