Black Paslanmaz Çelik 2,5 Litre Termos İnox
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Lorenzo Black Paslanmaz Çelik Termos İnox Çelik termos kapasite 2 litre soguk yada sıcak tutma özelligi çelik kaplama iç,dış yüzey.
Sızdırmaz 360 derece dönen kolay kapak. Çelik üzerine kaplanmış metalik parlak yüzey
Çelik konstrüksiyon çift duvarlı yapı 12 saatten fazla sıcak ve 24 saat soğuk tutabilir. Antibakteriyel olan iç gövdesi Ergonomik ağız yapısına sahiptir.
BLACK ÇELİK TERMOS Termosumuzun sırrı, yüksek kaliteli malzeme ve teknoloji ile geliştirilmiş yapısında gizli. Termosunuz, çift katlı paslanmaz çelikten oluşan bir gövdeye sahip. Bu gövde, içeceklerinizin sıcaklığını ve soğukluğunu korumak için vakumlu bir boşluk içerir. Vakum, ısı transferini engelleyerek içeceklerinizin ısı kaybını veya kazancını önler. Böylece, termosunuz içeceklerinizi 12 saat sıcak, 24 saat soğuk tutar. Termosunuzun kapağı da aynı şekilde vakumlu bir yapıdadır. Kapak, sızdırmaz bir kilit sistemi ile termosun gövdesine mükem?mel bir şekilde oturur. Bu sayede, termosunuz hiçbir damla kaçırmaz ve içeceklerinizin tazeliğini korur. Termosunuzun kapağında ayrıca ergonomik bir mandal bulunur. Bu mandal, tek elle kolayca açıp kapamanızı sağlar. Termosunuzun gövdesi ve kapağı, dayanıklı ve kolay temizlenebilir bir yüzeye sahiptir. Termosunuzun modelleri ise ihtiyacınıza göre seçebileceğiniz çeşitliliktedir. Termosunuz, hem şık hem de fonksiyonel bir üründür. Termosunuzla her yerde sıcak ve soğuk içecek keyfini yaşayın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.