product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Silikon Yüz Temizleme Titreşimsizmodel Guasha deneyiminin faydaları Cildin esnekliğini arttırır
Şişlik ve ince çizgilerin görünümünü azaltır
Yüz kaslarının gerginliğini azaltır
Kullandığınız ürünlerin daha iyi emilmesine yardımcı olur
Kan dolaşımını hızlandırır
Lenfatik drenajı arttırır
Göz altı torbalarını ve morluklarının azalmasında etkilidir
toksin detoksuna yardımcı olur
Gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olur
Yanaklar ve çene: yeşim silindirinin büyük ucunu çenenize yerleştirin, orta basınç uygulayın ve kulağınıza doğru yuvarlayın. Aynı noktada 5 - 6 kez tekrarlayın, sonra yanağınız boyunca ilerleyin. Karşı tarafta tekrarlayın.
Alın: Sonra, alnınıza doğru gidin. Alnınızın ortasından başlayarak, kulağınıza doğru yuvarlanmak için büyük ucu kullanın. Aynı hareketi 5-6 kez tekrarlayın, ardından alnınızın diğer tarafına geçin.
Göz altları: küçük ucu kullanarak, orta basınç uygulayın ve iç gözden dış köşeye doğru yuvarlayın. 10 - 15 kez tekrarlayın ve diğer göze geçin.
Kaşlar: gözlerin hemen altındaki aynı yöntemi uygulayın.
Göz kenarındaki kırışıklıklar: küçük ucu kullanın, orta basınç uygulayın ve silindirin küçük ucunu gözünüzün köşesinde hızlıca yukarı ve aşağı hareket ettirin. Diğer tarafta tekrar edin.
Çene: çenenin birleşimine derinden ulaşmak için her zaman merdanenin küçük ucunu kullanın. ileri geri giderek sıkıca bastırın sonra özellikle gergin hisseden noktalarda hızla yuvarlayın

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.