product image

Ürünün Diğer Satıcıları (3)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (1)
  • Soru ve Cevap (0)

Hot Wheels Monster Trucks Heyecanlı Yarışlar Oyun Seti HGV12

 

4 yaş ve üzeri için uygundur.

Hot Wheels Monster Trucks Heyecanlı Yarışlar Oyun Setinde yarışan Monster Trucks araçlarından hangisinin en hızlı ve en güçlü olduğunu keşfedin. Hot Wheels Monster Trucks isimli Youtube serisinin efsanevi yokuş aşağı yarışlarındaki gibi Bigfoot ve Gunkster da dağdan aşağı inerken önlerine çıkan her şeyi eziyor, parçalanmış arabaların ve engellerin üzerinden geçerek mağaradan fırlıyor ve Titan Kupasını kazanmak için kıyasıya yarışıyor. Köprüyü geçen ilk araç patlamayı tetikleyerek arkasındaki aracı ve spikeri havaya uçuruyor. Bu set katlanarak kolayca taşınabilir ve saklanabilir.

 

Şampiyonlar Kupasını kazanmak ve yeteneklerinizi göstermek için Hot Wheels Monster Trucks Heyecanlı Yarışlar setinde yarışın.

Yarışa hemen başlayabilmeniz için Monster Trucks serisinden Bigfoot ve Gunkster sete dahildir.

 

Kutu ölçüsü: 50,4x32,8



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.