product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Milk&Moo Anne Bebek Bakım ÇantasıAnnelerin konforunu ve rahatlığını düşünerek tasarladığımız bu anne bebek çantamız kullanışlı ve ferahtır.Bebeğiniz için ihtiyaç duyduğunuz geniş iç tasarım, lastikli iç bölmeler vehızlıca erişmek istediğini eşyalarınız için iki yanda bulunan lastikli keseler işinizi kolaylaştıracak.Geniş açılan çift fermuarlı ağzı sayesinde eşyalarınıza ulaşmak ve düzenlemek çok pratik. Milk&Moo imzalı iç astar, anahtar kutucu iç askı, ve Milk&Moo Friends koleksiyonu için tasarlanan deseni ile vegan deri kombini kendinizi özel hissettirecek.Arka cepte telefonunuzu veya cüzdanınızı koymak için fermuarlı bir cep.Zemindeki aşınmaları engellemek için düşünülmüş metal düğmeler.Hem omuzda hem elde taşıma özellikli ayrıca bebek arabasında taşımak için özel kayışları mevcuttur.Annelik, spor salonu, günlük aktiviteler veya seyahat çantası olarak geniş zamalarda kullanılabilir.Özellikler ve faydalaro Ultra geniş iç hacim ve ağız, kolay açmak için çift fermuaro Bebek bezleri/mendiller ve diğer eşyalar için 2 büyük elastik cepo 2 ad. ısı yalıtımlı şişe tutucu cep, 1 ad. file cep, anahtar tutucu iç askıo 2 yanda ayarlanabilen vegan deri lastikli cepo Cep telefonu veya değerli eşyalar için arkada fermuarlı cepo 1 ad. uzun çıkarılabilir ayarlanabilir omuz askısı, 2 ad. bebek arabası askısıo Milk&Moo imzalı silinebilir suya dayanıklı iç astaro Vegan deri tasarım detaylarıo Milk&Moo Ailesi özel deseno Türkiye’de tasarlanmış ve üretilmiştirÖlçüler : (G) 42 cm (Y) 32 cm (D) 20 cmKumaş ve Bakım: %100 polyester, vegan deriNemli bir bez ve hafif bir deterjanla silerek temizleyin, çamaşır suyu kullanmayınız!Çamaşır makinesinde ve elde yıkanmaz ! 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.