Kargo Bilgileri
Ürün Özellikleri
İmzalı Kitap
HayırYazar
Nur ArıklıKitap Formatı
CiltsizBasım Dili
Türkçeİlk Baskı Yılı
2008Kitap Seti
HayırDiğer Satıcılar
Tümü (4)
Bu öykülerde, gündelik hayatın kapana kısılmışlık duygusundan bir cezaevinin akşam hüznüne; semaverli sohbetlerin, alaturka fasılların eğlenceli cümbüşlerinden Gülhane Parkı'ndaki pavyonlarda motosikletle gösteri yapan sirk kaçkınlarına; balıklara bacak takma oyunları düzenleyen mahalle bıçkınlarından eski duvar takvimlerinin cemaziyülevvel tarihli yapraklarına uzanan düşsel bir yolculuğa çıkacaksınız. Bu yolculukta rehberiniz Nurarıklı, şaşırtıcı gözlem gücü ve usta anlatımıyla, sizi ancak İstanbul gibi deryadil bir dünya kentinde düşleyebileceğiniz insanlarla ve olaylarla tanıştıracak. Bu öykülerin kahramanlarından Filozof Tevfik'in söylediği gibi, dünyanın otel gibi bir yer olduğunu, bir odasında komedi oynanırken, başka bir odasında da trajedi yaşandığını buruk bir gülümseyişle izleyeceksiniz.
'Azer Yıldırmaz, saat on biri yirmi üç geçe kulenin merdivenlerini tırmandı. Saat kulesinin. Orada çalışan arkadaşı sayesinde içeriden saate girebilecek, yelkovanla akrebin arasındaki boşluğa kendini yerleştirecekti.'
Sayfa Sayısı: 92
Baskı Yılı: 2008
Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları
Neden idefix?
Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.
Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!
Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.