product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Negaitf iyon yüklü ayarlanabilir su geçirmez spor moda antistatik bileklik Nötr durumda olan bir atom ya da molekülün elektron kaybetmesi ile oluşan elektrik yüklü parçacığa pozitif iyon , elektron almasıyla oluşan elektrik yüklü parçacığa ise negatif iyon denilmektedir. Negatif iyonlar bizim soluduğumuz, kokusu ve tadı olmayan moleküllerdir. Yüksek konsantrasyonlarda doğada dağ, şelale, deniz kenarı ve ormanlarda bulunur. Negatif iyon , ortamda yer alan oksijen molekülünün elektron almış halidir. Negatif iyonlar rüzgarın dalganın, şelalenin ve yağışın olduğu ortamlarda fazlaca yer alır. Bu ortamlara gittiğimizde oluşan ''rahatlık hissi'' eksi iyonlar sayesindedir. Havada yeteri kadar yüksek konsantrasyonda negatif iyon bulunduğunda negatif iyonlar gezici partikülleri çekerler. Sonuç olarak partiküller havadan aşağı düşer ve sağlığa zararlı partiküllerin solunum sistemi içine çekilmesi önlenir. Böylece yaşadığımız ortamda ferahlık sağlar. Uyku kalitesini artırır. Üzerinizdeki biriken statik elektriği azalttığı için çarpılmalarınızın azalır. En sık statik elektrik oluşma sebepleri Anti-Statik elektrik kuru saça neden olur ve başın sinirini etkiler. Kazak çıkardığınızda statik elektrik oluşur. Araba kapısını açtığınızda statik elektrik oluşur. Bilgisayar ve TV gibi elektronik eşyalardan geçer. Bileklik, vücudunuzda oluşacak statik elektriği en aza indirger.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.