product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Parmak Tipi PULSE Oksimetre Kan Oksijen Nabız Ölçer Oksimetre Hastanın kanında mevcut oksijeni ve beraberinde nabız hızını ölçen küçük bir cihazdır.Pulse Oksimetre sürekli ve anlık arteriyal hemoglobin satürasyonu verir.Kandaki bu oksijen oranı doktorların teşhislerinde önemli rol oynar.

Dolayısıyla bu verilerin kolayca ve kesin olarak elde edilmesi gerekir.Bu verileri elde etmenin iki genel yöntemi vardır.

Bunlardan birincisi zor,acı veren ve gerekli netlikte sonuç vermeyen , klasik kan alma yöntemidir. Bu bildiğiniz gibi uygun iğnenin , doğru damara , doğru yerde batırılarak kan alınmasına dayanır.İkinci yöntem ise bir oksimetre kullanmaktır.

Profesyonel parmak ucu pulse oksimetre Tek tuşla 20 saniye içresinde net ölçüm ve net sonuç gösterme özelliği. Kolay okunur ve kolay kullanım özelliği Otomatik olarak kapanma özelliğiyle enerji tasarrufuna sahip. 2 adet aaa pil ile çalışmaktadır.

Boyut: Yaklaşık 6x3.5x3.5cm. Mini oksimetre, ev veya seyahat kullanımı için uygun ve taşınabilir özelliğine sahiptir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.