product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Ürün Adı: Patona Platinum Nikon EN-EL15C USB-C Girişli Batarya Pil Açıklama: Platinum bataryalar orijinal bataryalardan daha yüksek kapasiteye sahiptir. Patona Platinum Nikon EN-EL15C USB-C Girişli Batarya Pil en uygun fiyatla Fotokolik.com'da. -Samsung, LG, Sanyo, Panasonic gibi bilinen Premium pil hücreleri kullanılarak üretilmiştir. - En yüksek şarj olma döngüsüne sahiptir ve 2 yıllık bir süre sonrasında orijinal kapasitesinin %80’ini korur. Yüksek kapasiteli 2250mAh / 7,0V / 15,8Wh USB-C Girişi: max. 1,2 A (Daha yüksek giriş akımları, pilin IC kontrolüyle otomatik olarak azaltılır). şarj LED'li Tip: Li-ion Marka: PATONA Platinum Uyumlu Makinalar Nikon V1, Nikon D7000, Nikon D7100, Nikon D800, Nikon D810, Nikon D800E, Nikon 1 V1, Nikon D600, Nikon D610, Nikon Z6, Z7 (Pil doğrudan fotoğraf makinesinde şarj edilemez) Uyumlu Piller EN-EL15, EN-EL15B, EN-EL15C, ENEL15

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.