Rodeo Çiğneme Çerezi 70 G 10X
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Ürün Adı: Pedigree Rodeo Çiğneme Çerezi 70 G 
Ürün Açıklaması: Yetişkin köpekler için tamamlayıcı mama. Köpeğinizin savunma sistemini güçlendirmeye yardımcı olacak vitaminler içerir. Köpeğinizin güçlü kemik oluşumuna destek olmak için kalsiyum dahil mineraller içerir. Hayatta daha fit olmasına destek olmak için Omega 3 içerir.

Kullanım Önerileri – Beslenme Talimatı: Küçük boy köpeklere (5-9 kg) haftada en fazla 4 adet çubuk verin. Orta boy köpeklere (10-24 kg) haftada en fazla 7 adet çubuk verin. Büyük boy köpeklere (25 kg ve üzeri) haftada en fazla 14 adet çubuk verin. Ödül maması ile beslediğinizde ana besin miktarını buna göre ayarlayınız. Sadece 5kg ve üzerindeki köpekler için uygun çiğneme ödülü. 4 aylıktan küçük yavru köpekler için uygun değildir. Serin ve kuru yerde saklayınız. Yanında mutlaka taze içme suyu bulundurunuz. Boğulmaya engel olmak için; torbaları bebeklerden, çocuklardan ve evcil hayvanlardan uzak tutunuz. En uygun ambalaj üzerinde belirtilen tarihten önce kullanılmalıdır, parti numarası, fabrika tanımlama numarası: paketin arkasına bakınız.

Bileşenler: sebze kaynaklı ürünler, tahıllar, çeşitli şekerler, et ve hayvansal yan űrűnler (%3.5 kurutulmuş sığır ciğeri tozu içerir, %5 sığıra eşdeğerdir), mineraller, bitkisel ve hayvansal yağlar, sebze protein ekstraktları, tohumlar.

Analitik bileşenler (%): protein: 23.0; yağ içeriği: 4.0; inorganik madde: 6.0; ham selüloz: 2.0; nem: 20.0; kalsiyum: 0.80; omega 3 yağ asitleri: 635 mg/kg; enerji: 293 kcal/100 g

Kg Başına Katkı Maddeleri: Besinsel katkılar: Vitamin A: 5290 IU, Vitamin E: 52.9 mg, Demir (Demir(II) sülfat monohidrat): 15.9 mg

 

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.