Hue Outdoor Led Şerit 5 m
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Güç kaynağı ve fiş dahildir

 

Bu birim paketi, bir lightstrip ve dış mekan güç kaynağı içerir ve başlamak için ihtiyacınız olan her şeyi sunar. Tek yapmanız gereken paketi açmak, istediğiniz yere kurmak ve çalıştırmaktır.

 

 

Arka bahçenizi dış mekan aydınlatması ile güzelleştirin

 

Bahçenizin de eviniz kadar ışıltılı olmasını sağlamak elinizde. İster bahçe yolunu aydınlatın isterseniz verandanızın en sevdiğiniz kısmını spot lamba ile vurgulayın, 16 milyondan fazla renk ve 50.000’in üstünde sıcak ve soğuk beyaz ışık tonuyla evinizin dışını da tıpkı içi gibi özenle dekore

edebilirsiniz.

 

 

 

Tam akıllı aydınlatma kontrolü için Hue Bridge’nize bağlanın

 

Bu ürün, tam akıllı kontrolün ve özelliklerin kilidinin açılması için Hue Bridge ile bağlantı kurulmasını gerektirir. Philips Hue uygulamasını kullanarak ışıklarınızı kontrol edin, zamanlayıcılar, rutinler ayarlayın, ışık ekleyin kaldırın vb. *Hue Bridge ayrı olarak satılır.

 

 

 

 

Hava koşullarına dayanıklı aydınlatma şeridi

 

Dış mekana uygun aydınlatma şeridi, küçük su birikintilerinden saatlerce süren sağanak yağışlara kadar, tüm hava koşullarına dayanıklıdır.

 

 

 

 

Şekillendirmeye ve bükmeye olanak tanıyan esnek aydınlatma şeridi

 

Tamamen esnek, dış mekan kullanımına uygun aydınlatma şeridini bükebilir, şekillendirebilir ve ışığını istediğiniz gibi vermesi için yönlendirebilirsiniz. Kıvrımlı bir dış mekan yolunu vurgulayın veya bir duvar ya da sütun çevresine dolayın; ürünle birlikte verilen klips ve vidaları kullanarak aydınlatmayı istediğiniz yere monte edebilirsiniz.

 

 

 

 

Kusursuz şekilde eşit dağılımlı, dağınık şeritli aydınlatma

 

Philips Hue dış mekana uygun şeritli aydınlatma yayılan beyaz veya renkli ışığı dağıtan veya saçan özel bir kaplamaya sahiptir. Aydınlatma şeridini saklamanıza gerek kalmaz, gerek doğrudan gerekse dolaylı aydınlatma için kullanımda göreceğiniz tek şey var: ışığın saf hali.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.