product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Bu buharlı ütü istasyonu, özellikle güçlü, sabit buhar püskürtme verahat çalışma için 1,1 l kapasiteli çıkarılabilir su haznesi sayesinde hızlısonuçlar sağlar. Rahatlıkla Ütüleyin - Uzun süre kullanılmadığında otomatik kapanma Hızlı ve güçlü - Dayanıklılık ve kolay kayma için seramik taban - Nihai kırışıklık giderme için güçlü buhar çıkışı Kompakt ve kullanışlı - Kolay kullanım ve saklama için hafif ve kompakt - Çıkarılabilir 1,1 litrelik su haznesi Kolay kullanım - Su deposu kapasitesi: 1100 ml - Taban adı: Seramik - Çıkarılabilir su deposu: Evet - Ütüleme sırasında istenildiği zaman doldurulabilir: Evet - Musluk suyu için uygun: Evet - Güç kablosu uzunluğu: 1,6 m - Hortum uzunluğu: 1,4 m - Ekstra geniş doldurma açıklığı: Evet - Otomatik Kapanma: Evet Teknik özellikler - Isıtma süresi: 2 dakika Hızlı düzleştirme - Basınç: Maksimum 5,2 bar pompa basıncı - Güç: 2400W - Sabit buhar çıkışı: 100 g/dk'ya kadar - Şok buhar: 200 gr - Voltaj: 220 - 240 V - Dikey Buhar: Evet

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.