Twist +Plus Travel Sistem Bebek Arabası Yeşil
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Twist +Plus Travel Sistem Bebek Arabası Özellikleri
-Ekstra dayanıklı ve özel alaşımlı alüminyum gövde -Doğumdan itibaren 15 kg'a kadar (yaklaşık 3,5 yaş) kullanım -5 nokta emniyet kemeri sistemi -Yüksekliği ayarlanabilen ve hava alabilen itme kolu -Çift yönlü olarak kullanılabilen itme kolu -Çift yönlü olarak kullanılabilen oturma ünitesi -Konfor arttırıcı yeni nesil iç ped -Güneş etkisini azaltan tente siperi -Ayarlanabilen ve kolay temizlenen ayak dayanağı -360 derece dönebilen ve sabitlenebilen ön tekerlekler -Elden tek hareketiyle devreye girip çıkan fren sistemi -Çıkarılabilir ön bar -Geniş alt sepet -Ayak örtüsü Taşıma Özellikleri: -Doğumdan itibaren 13 kg'a kadar (yaklaşık 1 yaş) kullanım -Yan darbelere karşı kafa koruma minderleri -3 nokta emniyet kemeri sistemi -Güneş etkisini azaltan tente siperi -Konfor arttırıcı yeni nesil iç ped -Darbe emici kemer pedleri -30 derecede yıkanabilen kılıf Temizlenme Özellikleri : -Nemli bir bezle temizleyiniz. -Temizliği için asla kimyasal bileşenli temizleyiciler, amonyak ve çamaşır suyu kullanılmamalıdır. -Güneş ışığı solmaya neden olacağından, kullanılmadığı zamanlarda balkon, pencere yakını gibi güneşe maruz kalacağı yerlerde saklanmamalıdır. Kalite özellikleri: -Taşıma koltuğu ECE/ R44/04 -Bebek arabası En 1888 standardına uygun üretilmiştir. -Kumaş malzemeler azo boya ve fitalat içermez

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.