product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
  • PC, PS3, PS4, Xbox One, Xbox 360, Nintendo Switch, PC platformu ile uyumlu Şekil, aracın direksiyon simidine göre tasarlanmış, ergonomik ve rahat çalışma emeği Akıllı çift çekirdekli X girişi, D girişi çift modlu tek düğmeli anahtarlama, farklı oyunlar için gereken yanıt Direksiyon simidi, size daha gerçekçi bir fren deneyimi sunmak için yerleşik çift titreşimli motora sahiptir. Direksiyon simidinin 270 ° ve 900 ° dönüş açıları, tek tuşla geçişi vardır Direksiyon 900 ° olduğunda programlama açısı özelleştirilebilir PS4 için PS3, Xbox one için sesli etkileşim hareketi için kulaklığa takılı ses işlevini destekler Geniş Uygulanabilirlik: Video oyun konsolları ve PC cihazlarıyla uyumlu Yarış Video Oyunu: Direksiyon simidi size çarpıcı bir video oyunu deneyimi sunar Pedal: Gaz ve freni kontrol etmek için pedallara basabilirsiniz Titreşim ve Ses Efekti: Oyun denetleyicisi size canlı uygulamalı deneyim sunabilir PEDAL: Gaz pedalına ve freni kontrol etmek için pedallara basabilirsiniz Direksiyon size çarpıcı bir video oyun deneyimi sunar Şartname: Uyumlu: PC için, PS3, PS4, Xbox One için, Nintendo Switch için Dişli Sürüş: Manuel Şanzıman Güç: DC 5V Bağlantı: USB Kablosu Çalışma akımı: Normal koşullar altında 80mA
  • Titreşirken 150mA'dan az
  • 500mA'dan az kılavuz tutacağı Dönme açıları: 270 ° ve 900 ° Ürün ağırlığı: 4,5 kg Paket Boyutu (U x G x Y): 41 x 36 x 31cm Uyumlu Oyunlar: Euro Truck Simulator 2 için, City Araba Driving için, American Truck Simulator için, Test Drive Unlimited için, F1 2015 vb. Paket içeriği: 1 x Oyun Direksiyonu 1 x Pedal 1 x Vites kolu 1 x Kullanım Kılavuzu


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.