product image

Ürünün Diğer Satıcıları (1)

  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Quantum Dot ile başarılı ve kalıcı renkler
En Önemli 4 Özellik
AirSlim Tasarım
AirSlim Tasarım
Hiç olmadığı kadar pürüzsüz ve ince bir tasarım
Samsung Tizen İşletim Sistemi
Samsung Tizen İşletim Sistemi
Samsung Tizen İşletim Sistemi ile eğlenceyi katlayın
Quantum Dot ile 100% Renk Hacmi
Quantum Dot ile 100% Renk Hacmi
Quantum Dot ile bir milyar renk tonu
Görüntü Yükseltme
Görüntü Yükseltme
Favori içeriklerinizi 4K çözünürlükte izleyin
Quantum Dot ile 100% Renk Hacmi
QUANTUM DOT İLE BİR MİLYAR RENK TONU
Quantum Dot teknolojisi şimdiye kadar sunduğumuz en iyi görüntüyü verir. 100% Renk Hacmine sahip Quantum Dot teknolojisi, ışığı tüm parlaklık seviyelerinde gerçekçiliğini koruyan nefes kesici renklere dönüştürür.
Quantum Dot ile 100% Renk Hacmi
Play Video
4K Görüntü Yükseltme
FAVORİ İÇERİKLERİNİZİ 4K ÇÖZÜNÜRLÜKTE İZLEYİN
Güçlü 4K görüntü yükseltme, sevdiğiniz içerikleri 4K çözünürlükte izlemenizi sağlar.
4K Görüntü Yükseltme
Play Video
Samsung Tizen İşletim Sistemi
SAMSUNG TİZEN İŞLETİM SİSTEMİ İLE EĞLENCEYİ KATLAYIN
Samsung Tizen OS içerisindeki en yeni uygulamalar ve hizmetler sayesinde TV’nizden daha iyi şekilde yararlanın. Samsung TV Plus ile ücretsiz canlı kanalların ve binlerce sinema filminin, Gaming Hub ile kusursuz bir bulut oyun deneyiminin keyfini yaşayın. Üstelik Daily+ ile günlük aktivitelerinizi yönetebilir ve SmartThings ile akıllı cihazlarınızı TV’nizden kontrol edebilirsiniz.
Samsung Tizen İşletim Sistemi
 
AirSlim Tasarım
HİÇ OLMADIĞI KADAR PÜRÜZSÜZ VE İNCE BİR TASARIM
TV’nizin akıllara durgunluk veren ince tasarımı, duvarınızla sorunsuz bir şekilde bütünleşerek daha önce hiç karşılaşmadığınız bir deneyim sunar.
AirSlim Tasarım
Play Video
Görüntü Kalitesi
Oyun Deneyimi
  • image 2
    HAREKET HIZLANDIRICI
    Ekranınızdaki hareketlerin akıcılığını iyileştirmek için kareler arası hareketleri otomatik olarak tahmin eden Hareket Hızlandırıcı ile net görüntü deneyimi yaşayın.
  • image 3
    GAME BAR
    21:9 ve 32:9 oranlarına sahip daha büyük ve geniş TV ekranları, size geniş bir görüntü alanı ve keyifli bir oyun deneyimi sunar. Çok sayıda oyun ayarına kolay erişim sunan Game Bar ile oyunlarınızı daha da fazla optimize edin.
    * Süper Ultra Geniş Oyun Görüntüsü (21:9, 32:9), ultra geniş ekranları destekleyen belirli PC ve konsol oyunları içindir. Harici cihazdan ekran çözünürlüğünün değiştirilmesi gerekebilir.
    ** Bazı oyunlar bu özelliği desteklemeyebilir.
    *** Game Bar’ın Yakınlaştırma modu bazı yenileme hızlarında desteklenmemektedir.
    **** Game Bar kullanıcı arayüzü, önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir.
  • image 4
    OTOMATİK DÜŞÜK GECİKME MODU (ALLM)
    Otomatik Düşük Gecikme Modu, oyunlarınız için ideal gecikme ayarlarını otomatik olarak belirler, akıcı bir oyun deneyimi sunar ve komutlarınıza akıcı tepkiler verir.
    * Düşük girdi gecikmesi, kurum içi test koşullarına göre ölçülmüştür ve oyun ayarlarına veya belirli koşullara bağlı olarak farklılık gösterebilir.
PrevNext
SmartThings
 
Samsung Daily+
  • image 2
    SAMSUNG DAİLY+
    Samsung Tizen OS, açık uygulama ekosistemi Daily+ sayesinde günlük aktivitelerinizi ve yaşantınızı TV’nizden rahat ve kolay şekilde yönetmenizi sağlar. Daily+ uygulamasında SmartThings ve Workspace gibi birçok uygulama ve hizmet yer alır.
    * Samsung hiçbir üçüncü taraf hizmetinden sorumlu değildir ve üçüncü taraf hizmetlerinden kaynaklanan hiçbir hasar veya kayıp nedeniyle sorumluluk kabul etmez.
    ** Kullanılabilir hizmetler ve kullanıcı arayüzü, bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir.
  • image 3
    SMARTTHİNGS
    Ev cihazlarınızı ihtiyaçlarınıza uygun akıllı bir yaşam tarzına göre optimize edin. Entegre SmartThings hub’ımızın desteğiyle gününüzü kolaylaştıran SmartThings uyumlu çeşitli cihazlarla size özel bir akıllı ev deneyiminin keyfini sürebilirsiniz.
    * Sunulan teknoloji, fonksiyonlar ve özellikler ülkeye, hizmet sağlayıcısına, ağ ortamına veya ürüne bağlı olarak değişebilir ve önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir.
    ** Wi-Fi, Bluetooth veya başka bir kablosuz ağ bağlantısı ve Samsung hesabında oturum açılmış olması gerekir.
    *** Bağlı cihazlar ayrıca satılır.
    **** Calm teknolojisinin kullanımı hem SmartThings’in hem de otomatik kayıtlı cihazın gizlilik bildirimlerinin onayını gerektirir. 
    ***** Kullanıcı arayüzü önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirilebilir.
PrevNext
Ses
  • image 2
    Q-SYMPHONY
    Bırakın, TV ve Soundbar’ın uyum içindeki sesleri sizi çepeçevre sarsın. Q-Symphony teknolojisi, daha iyi saran bir çevresel ses efekti sağlamak için TV hoparlörlerinin sesini kısmadan TV ve Soundbar hoparlörlerinin aynı anda çalışmasını sağlar.
    * Soundbar ürün özelliklerinde Q-Symphony uyumluluğunu kontrol edin.
    ** Soundbar ayrıca satılır.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.