Şaraplık Ahşap Şaraplık Dekoratif Özel Üretim
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Ürün 1. ; Sınıf çam ağacından üretilmiştir yüzeyi pürüzsüzdür.; ; Ürün rengi ceviz ve açık meşe rengidir.; ; Ürün ölçüleri 77x77 cm dir.; ; Ürünümüz gayet şık ve kalitelidir.; ; Paket içerisinde duvara monte edilebilmesi için dübel ve vida gönderilmektedir.; ; Ürünlerimiz %100 masif çam olup özel üretimdir.; ; El işçiliği ile üretilir.; ; Ürün demonte gönderilir.; ; Montaj vidaları paketin içerisindedir.; ; Kullanılan ahşap malzeme yüzeyinde dal-budak bulunabilir.; ; Çok kolay bir şekilde kurulumunu gerçekleştirebilirsiniz.; ; Duvara monte edilmesi ve montajı çok kolaydır.; ; Ahşap raflar, çok işlevli bir saklama alanıdır ve evinizin herhangi bir odasına minimalist, dekoratif bir hava katacaktır.; ; Nemli bir bez kullanarak temizleyebilir, bakımlı görünümünü sabit tutabilirsiniz.; ; Oturma odası, çocuk odası gibi alanlarda kitaplık ve süs eşyası yerleştirebilmek için tercih edilebilir.; ; Eskitme Yakma işlemi Yapılmıştır Eskitme yakma yöntemi ile üretildiğinden dolayı renk desen ve ağacın budak - desen kısmı gibi alanlarda resimdeki ürün ile arasında ufak farklılıklar olabilir.; ; Her ağacın deseni farklıdır.; ; Görselde yer alan aksesuarlar ürüne dahil değildir.; ; Fikir vermesi açısından kullanılmıştır.; ; Kurulum müşteriye aittir.; ; Kurulumu oldukça kolaydır.; ; Montajı gerçekleştirilmiş ürünlerin iadesi yapılmamaktadır.; ; Demonte olarak vidaları ile birlikte kuruluma hazır vaziyette gönderilir.; ; Müşteri memnuniyeti yüksek bir üründür, satıcı yorumlarını değerlendirmenizi tavsiye ederiz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.