product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Shure SE215CL Earbuds Inear Headphones

 The Shure SE215-CL-UNI-EFS Earbuds in ear Headphones deliver award-winning sound in a secure, on-ear design for lasting comfort and immersive sound. Thanks to its powerful tweeters and dual bass conductors, it is the headphone with the best bass response in its class. UNI-EFS model, compatible with Iphone and Android based phones, includes a microphone that will allow you to talk to the phone with a clear voice and a control panel where you can control your phone. Universal communication models (-UNI) are equipped with remote control + microphone control and selectable iOS Iphone / Android functionality with 3.5mm connection. It can be used with iphone and android based phones. Bass frequencies with Shure quality are integrated into the SE215-CL, which is In-Ear (in-ear) headphones. The isolated SE215-CL not only does not let the sound out, but also prevents the music you listen to come out. If you want to hear detailed sounds like you've never heard before with an IN-Ear headphone, Shure Engineers have designed the SE215-K for you. The remote control and microphone on select models offer seamless control for phone calls, voice commands, and easy access to voice and music playback. Sound Isolating design blocks up to 37 dB of outside noise for immersive listening wherever you are. The secure, on-ear configuration holds the earphones in place and keeps cables away for unmatched long-wearing comfort.

 Technicial Specifications

Brand and Model: Shure SE215-CL-UNI-EFS Earbuds

Speaker Type: Single Dynamic MicroDriver

Sensitivity: 107 dB

Impedance: 20 Ohm Frequency Range: 22 Hz - 17.5 kHz Connector: Gold-plated 3.5mm stereo

Cable: 162 cm detachable with Wireform fit

Noise Reduction: 37 dB

Shure SE215CL Kulakiçi Inear Kulaklık

 Shure SE215-CL-UNI-EFS Kulakiçi in ear Kulaklık, uzun süreli konfor ve etkileyici ses için güvenli, kulak üstü tasarımda ödüllü bir ses sunar. Güçlü tiz sürücüleri ve çift bas iletkeni saysinde, sınıfında en iyi bas cevabına sahip olan kulaklıktır. UNI-EFS modeli, Iphone ve Android tabanlı telefonlarla uyumlu olarak, telefonla temiz bir ses ile konuşmanızı sağlayacak bir mikrofon ve telefonunuzu kontrol edebileceğiniz bir kontrol paneli içerir. Evrensel iletişim modelleri (-UNI), uzaktan kumanda + mikrofon kontrolü ve 3,5 mm bağlantılı seçilebilir iOS İphone / Android işlevselliği ile donatılmıştır. İphone ve android tabanlı telefonlarla kullanılabilir. Shure kalitesi ile bass frekansları In-Ear (kulak içi) kulaklık olan SE215-CL'ya entegre edilmiştir. İzole edilmiş olan SE215-CL dışa sesi içeriye almadığı gibi dinlediğiniz müziğin dışarı çıkmasını da önlemektedir. Daha önce bir IN-Ear (kulak içi) kulaklık ile asla duymadığınız şekilde detaylı sesler duymak istiyorsanız Shure Mühendisleri sizler için SE215-K'yi tasarladılar. Uzaktan kumanda ve belirli modellerde mikrofon, telefon görüşmeleri, sesli komutlar ve ses ve müzik çalma işlemlerinin kolayca erişilebilmesi için kesintisiz kontrol sunar. Ses Yalıtımlı tasarım, nerede olursanız olun sürükleyici dinleme için 37 dB'ye kadar dış gürültüyü engeller. Güvenli, kulak üstü yapılandırma, kulaklıkları yerinde tutar ve eşsiz, uzun süre kullanım rahatlığı için kabloları uzak tutar.

 Teknik Özellikler

Marka ve Model: Shure SE215-CL-UNI-EFS Kulakiçi Kulaklık

Hoparlör Tipi: Tek Dinamik MicroDriver

Hassasiyet: 107 dB

Empedans: 20 Ohm Frekans Aralığı: 22 Hz - 17.5 kHz Konnektör: Altın kaplama 3,5 mm stereo

Kablo: Wireform uyum ile sökülebilir 162 cm

Gürültü Azaltma: 37 dB

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.