product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
SRH440 kulaklların modern profesyonel stüdyolarda bulacağınız popüler kulaklıkların arasında olmasının pek çok sebebi var. Bu kulaklıklar hit kayıtlar yaparken size beklenmedik düzeyden net ses ve pürüzsüz ses üretimi imkanı sağlar. SRH440 size, uzun süren kayıt seansları için olmazsa olmaz olan konfor kalitesini yoğunlaştırılmış köpük süngerleri sayesinde veriyor. Tamamen kapalı olan kulaklıkları ile beraber bu yoğun süngerler, SRH440’a ses sızıntısını keserek harika bir izolasyon imkanı sunar. Aynı zamanda dış seslerin duyulmasını sağlayarak kayıt esnasında ekip arkadaşlarınızla kulaklıklarınızı çıkarmadan iletişim kurma imkanı sağlar. Değiştirilebilir süngerleri, kulaklıkları ve çıkarılabilir kablosu sayesinde herhangi bir sıkıntı durumunda sorun yaşamadan hızlı ve kolay bir şekilde SRH440’ınızı düzeltebilirsiniz.
*Kapalı arkalı tasarım konfor ve izolasyon arasında harika bir denge sunar
*Değiştirilebilir kablo ve kulaklık süngerleri
*Katlanabilir ve portatif tasarım
*Kaydırılabilir sürgü ile çıkarılabilir kabloyu sabitleme
*Uzun kullanımlarda net ses sunan güçlendirilmiş frekans tepkisi
*Profesyonel ses aygıtları için optimize edilmiş empedans ve güç kullanımı
*Ayarlanabilir kafa bandı ve katlanabilir iskelet sayesinde portatif tasarım ?Teknik Özellikler Transformatör Tipi : Dinamik, neodymium mıknatıslı Driver Boyutu : 40mm Frekans Aralığı : 10Hz-22000Hz Hassasiyet (1kHz’de) : 105dB/mW Direnç (1kHz’de) : 44 Ohm Maksimum Giriş Gücü : 500mW Bağlantı Ucu : Vidalı 6.35mm (1/4”) adaptörlü 3.5mm (1/8”) altın kaplı stereo mini Jack Kablo Uzunluğu/Tipi : 3 metre, çıkarılabilir, sarmal, oksijensiz bakır Çıkarılabilir Kulak Yastıkları : Mevcut Katlanabilir : Evet Ağırlık (Kablo hariç) : 311g

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.