product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Tabu Home Çamaşır / Oyuncak Sepeti İçeriği:
Tabu Home Kirli Sepeti 46 X 31 Cm Ölçülerindedir.
Oyuncak Kirli Sepeti Çocukların Odalarını Düzenlemek Ve Ebeveynlerin Günlük Hayatlarını Kolaylaştırmak İçin Pratik Bir Çözümdür, Hem İşlevselliği Hem de Estetik Görünümüyle Çocukların Ve Ebeveynlerin Beğenisini Kazanırken, Odaları Düzenli Tutmalarına Yardımcı Olur.
Tabu Home Oyuncak Sepeti Hafif Malzemelerden Üretilmiş Olduğu İçin Taşınması Kolaydır, Yer Değiştirme Veya Temizlik Yapmak Gerektiğinde Rahatlık Taşınabilir.
Oyuncak, Kirli Sepeti Şık Ve Renkli Tasarımıyla Çocuk Odanıza Neşe Katar, Farklı Desen ve Renk Seçenekleriyle Çocukların Zevkine Uygun Olarak Seçebilirsiniz.
Oyuncak Kirli Çamaşır Sepeti Ebeveynlerin Ve Çocukların İhtiyaçlarını Bir Araya Getiren Bu Ürün Odanın Düzenini Korurken Aynı Zamanda Çocukların Kişisel Alanlarını Düzenli Tutmalarına Yardımcı Olur.
Tabu Home Oyuncak Kirli Sepeti Temizliği Kolaydır, Kirli Yüzeyleri Nemli Bir Bezle Silerek Temizleyebilir ve Tekrardan Kullanıma Hazır Hale Getirebilirsiniz.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.