product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (6)
  • Soru ve Cevap (0)

Son yıllarda en popüler makinamız olan Tahin Makinası ile yurt içi ve yurt dışı yüzlerce iş ortağı edindik. Tahin makinesi ürünümüz bizim en özel makinelerimizden birisi olarak markamıza marka değeri katmaktadır.

Makinemiz ile Fındık, Fıstık, Badem gibi yağlı tohumlarıda tahin kıvamında öğütebilirsiniz. (Ürünler kavrulmuş olması gereklidir.)

Tahin makinesi ile market, şarküteri, baharatçı hatta bakkallar dahi müşterilerine sıcak ve taze tahin satışı yapabilirler. Makinemiz 3 dk içerisinde 1 kg tahin almanızı sağlar. 1 kg susamdan 1 kg tahin üretilir. 

Başka hiç bir katkı maddesi yoktur tamamen doğal ve organik olarak üretim yapabilirsiniz. Müşterilerinizin memnuniyeti hat safada olacaktır.

Tahinin kahvaltılık olarak kullanılabilmesi için çıkan ürünün 40-60 mikron incelikte olması gerekir. Bu yüzden makinelerimizin kapasitesi saat te 20 kg ile sınırlandırılmış durumdadır. Aynı makine ile saat te 50kg tahin çekilebilir fakat çıkan ürün istenilen incelikte olmayacağı için firmamız bunu önermez. 

Makinalarımız sessiz çalışması ve estetik tasarımı ile ön plana çıkmaktadır. Tamamen 304 kalite malzemeden üretilmiş olup gıdaya tam uygundur. Kaplama yada nikalaj değildir.

Gıda sektörüne yönelik proje odaklı makine parkuları üretmekteyiz. Firmamız sadece market tipi tahin makinesi üretmekle kalmayıp, sektörün lider firmalarına endüstriyel makineler konusunda danışmanlık ve imalat hizmetide vermektedir.

 

1.5kw motor gücündedir.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.