product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

Yenilikçi formülü ile, içeriğinde bulunan Çay Ağacı Yağı, Yabani İğde Yağı, Azelaik Asit, Salisilik Asit ve Retinol sayesinde, gözenekleri temizleyerek cilt yüzeyinin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olurken 5 farklı Hyaluronik Asit kompleksi ve Centella Asiatica Ekstresi sayesinde cildinizin nem dengesini sağlar.

 

Kullanım Şekli

Yeterli miktardaki TTO CLINIC Yüz Temizleme Jeli cilde yedirilerek ve nazikçe masaj yapılarak köpürtülüp cilt temizlenir. Uygulama sonrasında cildin ılık su ile yıkanması gereklidir. Kullanmadan önce çalkalayınız.

 

İçindekiler

Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Peg-120 Methyl Glucose Dioleate, Cocamidopropyl Betaine, Aloe Barbadensis Extract, Tocopherol, Polysorbate 20, Retinol, Niacinamide,  Hypericum Perforatum Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Sodium Hyaluronate, Anthemis Nobilis Flower Extract, Hydrolyzed glycosaminoglycans, Centella Asiatica Extract, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Hyaluronate Crosspolymer, Hyaluronic acid, Polyquaternium-7, Disodium Edta, Salicylic Acid, Azelaic acid, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.