product image
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Çift Kumaşlı Rahat Kesim Tunik, günlük şıklığınızı tamamlayacak mükemmel bir seçenek oluyor. İki farklı kumaşın bir araya getirildiği bu tasarım, hem şıklığı hem de konforu bir arada sunuyor.Çift kumaşlı tasarımıyla dikkat çeken bu tuniği, günlük olarak veya özel etkinliklerde rahatlıkla giyebilirsiniz. Jeanlerle veya taytlarla kombinleyerek şık bir görünüm elde edebilir veya sneaker'larla ve spor bir tarzla tamamlayabilirsiniz.Zarif ve modern bir görünüm elde etmek isteyenler için ideal olan bu çift kumaşlı rahat kesim tuniği, gardırobunuza ekleyerek tarzınızı ön plana çıkarabilirsiniz.
Ürün Özellikleri:
Marka : Scl
Model : Tunik
Sezon : İlkbahar/Yaz Desen : Taş Baskılı
Materyal :
% 100 POLYESTER
Yaka Bilgisi : Sıfır Yaka
Kol Bilgisi : Uzun Kol
Kalıp Bilgisi : Relaxed Fit
Manken Ölçüsü : Boy : 1.80 cm / Göğüs : 80 cm / Bel : 60 cm / Basen : 89 cm / Beden : S


Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.