Dsmile SL299 A4 Laminasyon Makinesi Sıcak Soğuk Termal A4 A5 A6
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

SL299, okul ve ofis malzemelerine uygun, sıcak ve soğuk laminasyon için tasarlanmış kişisel bir laminatördür.
Giriş genişliği 230mm, uygun kese boyutu kredi kartı boyutundan (54*86mm) A4 boyutuna kadar, minimum laminasyon kalınlığı 160 (2*80) mikron ve maksimum kalınlık 250 (2*125) mikrondur.
Bir basmalı anahtar ile kontrol edilir, kullanımı kolaydır, soğuk laminasyon veya sıcak laminasyon modunu değiştirmek için ayarlayın. Çalışma sıcaklığı aralığı yaklaşık 115-125 ℃, kabuk sıcaklığı yaklaşık 30 ℃'dir.
SICAK laminasyon için SICAK ayarını seçin, SICAK laminasyon yeşil Hazır ışığı yandığında başlayabilir (yaklaşık 2-4 dakikalık ısınma süresine izin verin).
SOĞUK laminasyon için, SOĞUK ayarını seçin, yeşil Hazır ışığı hemen yanar ve SOĞUK laminasyon başlayabilir. (özel soğuk laminasyon poşetlerine ihtiyacınız olacağını lütfen unutmayın)

 

Paket İçeriği :
1x laminasyon makinası
10x A4 Poşet
10x A5 Poşet
10x A6 Poşet


Tipi : Soğuk ve sıcak laminasyon
Kağıt boyutu : A4, A5, A6
Model numarası : SL299
Max laminasyon kalınlığı : 0.5 Mm
Laminasyon hız : 280mm/dak
Sıcak up zaman : 3-4 dakika
Laminasyon genişliği : Max 235mm
Kılıfı kalınlığı : 75-125 Mic
Modeli : SL299
Laminasyon tipi : Soğuk ve sıcak
silindir sayısı : 2 adet



Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.