Orion-Tr Smart 24/12-30A DC-DC İzolesiz Akü Şarj Cihazı
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)

 

Orion-Tr Smart DC-DC şarj cihazı, yerleşik Bluetooth'a sahip profesyonel bir DC'den DC'ye uyarlanabilir 3 aşamalı akü şarj cihazıdır.

Servis aküsünü şarj etmek için (akıllı) alternatör ve marş aküsünün kullanıldığı araçlarda veya teknelerde ikili akü sistemlerinde kullanım içindir. Ünite, Bluetooth üzerinden izlenebilir ve programlanabilir ve uzaktan açma/kapama anahtarı ile uzaktan kontrol edilebilir ve motor çalışırken algılama mekanizmasına sahiptir.

Orion Tr-Smart şarj cihazı 12V veya 24V sistemlerde kullanılabilir ve hem kurşun asit hem de lityum piller için uygundur. 400W'a kadar olan modeller mevcuttur ve çıkış gücünü artırmak için sınırsız çoklu ünite paralel olarak bağlanabilir.

40°C'ye kadar tam nominal çıkış ile 55°C'ye kadar yüksek sıcaklıklar için uygundur.

 

Özellikler

Bluetooth Akıllı etkin

Yeni yazılım özellikleri kullanıma sunulduğunda şarj cihazını izlemek, ayarları değiştirmek ve güncellemek için herhangi bir Bluetooth özellikli akıllı telefon, tablet veya başka bir cihaz kullanılabilir.

Tamamen programlanabilir

  • Pil şarj algoritması (yapılandırılabilir) veya sabit çıkış.
  • Akıllı alternatör uyumluluğu: motor çalışırken algılama mekanizması.

Uyarlanabilir 3 aşamalı şarj algoritması: toplu – emilim – hareketli

  • Kurşun asitli aküler için sığ deşarjlar sırasında akünün aşırı şarj olmasını önlemek için emme süresinin kısa tutulması önemlidir. Derin bir deşarjdan sonra, pilin tamamen yeniden şarj edildiğinden emin olmak için emme süresi otomatik olarak artırılır.
  • Lityum piller için emilim süresi sabittir, varsayılan 2 saattir.
  • Alternatif olarak, sabit bir çıkış voltajı seçilebilir.

Uzaktan açma kapama

Bir uzaktan açma/kapama anahtarı veya röle kontağı, iki kutuplu bir konektöre bağlanabilir. Alternatif olarak, iki kutuplu konnektörün H terminali (sağ) akü artı olarak değiştirilebilir veya iki kutuplu konnektörün L terminali (sol) akü eksi (veya örneğin bir aracın şasisi) olarak değiştirilebilir. .

Tüm modeller kısa devre korumalıdır ve çıkış akımını artırmak için paralel bağlanabilir

Sınırsız sayıda ünite paralel olarak bağlanabilir.

Yüksek sıcaklık korumalı

Çıkış akımı, yüksek ortam sıcaklığında düşecektir.

IP43 koruması

Vidalı terminaller aşağı bakacak şekilde monte edildiğinde.

Vidalı terminaller

Kurulum için özel bir alet gerekmez.

Giriş sigortası (değiştirilemez)

Marka Victron Enerji Üretici parti numarası ORI241236140 GTIN 8719076048978 Giriş Gerilimi Aralığı 20-35V Düşük voltaj kapatma 14V Düşük Gerilim Yeniden Başlatma 15V Nominal Çıkış Gerilimi 12.2V Çıkış Voltajı Ayar Aralığı 10-15V Devam nominal çıkış geriliminde ve 40°C'de çıkış akımı 30A Kısa Devre Çıkış Akımı 60A Devam 25°C'de Çıkış Gücü 430W Devam 40°C'de çıkış gücü 360W Yeterlik 88% DC Bağlantısı Vidalı Klemensler IP derecelendirme IP43 boyutlar Y130 x G186 x D80mm Ağırlık 1.8Kg Garanti 5 yıl Üretim Ülkesi Hindistan

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.