VIEWSONIC 21.5" VA220-H FULLHD 1MS 100HZ HDMI VGA SUPERCLEAR 3 KENAR ÇERÇEVESİZ MONITOR
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
22-inç 1ms Hızlı Tepki Süresine Sahip Full HD Monitör

ViewSonic VA220-H, iş ve ev kullanımına yönelik HDMI ve VGA girişlerine sahip 22 inç Full HD bir monitördür. Optimum ekran performansı ve yırtılma veya takılma olmadan rahat görüntüleme, değişken yenileme hızı ve çeşitli ViewMode ön ayarları aracılığıyla sağlanır. VESA uyumlu montaj parçasıyla düşük güç tüketimiyle yalnızca tek bir ekranda gerçek anlamda kusursuz deneyimi yaşayın.

Netliği Geniş Açılardan Görüntüleme

Yataydan dikey açılara kadar üstün performansın ve daha iyi görüntüleme kalitesinin keyfini çıkarın. SuperClear® Dikey Hizalama panel teknolojisiyle, ekrana ister yukarıdan, ister aşağıdan, ister önden veya yandan bakıyor olun, monitör her yönden net ve 178° iyi kontrast renkte kalır.

100Hz Değişken Yenileme Hızıyla Pürüzsüz Görseller

Hızlı 100Hz ekran yenileme hızıyla gerçek anlamda akıcı bir görsel ekran deneyimi yaşayabilirsiniz. Bu, daha iyi görüntüleme netliği sağlayarak, hızlı hareket eden aksiyon sahneleri sırasında ekrandaki takılmaları azaltır ve işle ilgili görevlere fayda sağlayarak göz yorgunluğunu azaltır ve üretkenliği artırır.

Full HD 1080p

Full HD 1920x1080 çözünürlük, her bir pikselde inanılmaz derecede net görüntü performansı yaratır. Çalışırken, oyun oynarken veya en yeni gösteri galalarının keyfini çıkarırken akıllara durgunluk veren netlik ve ayrıntıları deneyimleyin.

Değişken Yenileme Hızı Sorunsuz, Sürekli Görseller Sağlar

Değişken Yenileme Hızı teknolojisi, her sahnede akıcı ve kesintisiz görseller için ekran yırtılmasını ve değişken kare hızlarını ortadan kaldırır.

Anında Tepki

Hızlı 1ms (MPRT) tepki süresiyle daha iyi performansı ve pürüzsüz piksel geçişlerini deneyimleyin. Daha hızlı tepki verin ve hassas bir şekilde çalışın. ?

Sorunsuz Görüntüleme için Çerçevesiz Tasarım

Etkileyici 3 kenarı çerçevesiz ekranla hantal çerçevelerden kurtulun. Temiz estetik ve kusursuz çoklu monitör özellikleri sunan daha şık görünümün keyfini çıkarın. ?

Rahat Görüntüleme için Eye ProTech

ViewSonic Eye ProTech ile dijital göz yorgunluğunu azaltın ve gözlerin tazeliğini koruyun. Flicker-Free teknolojisi ve mavi ışık filtresi, ekran titremesini ortadan kaldırır ve zararlı mavi ışık emisyonlarını en aza indirerek uzun süreli kullanımlarda bile ekranın rahat izlenmesini sağlar.

Bağlantılarda Esneklik

HDMI ve VGA girişleri size monitörünüzü çok çeşitli cihazlara bağlama özgürlüğü verir.

Renk Oluşturma Seçenekleri

ViewSonic'in ViewMode'u "Oyun", "Film", "Web", "Metin" ve "Mono" ön ayarlarını sunar. Bu ön ayarlar, farklı kullanımlar için optimize edilmiş, tatmin edici bir görüntüleme deneyimi sunmak üzere gama eğrisini, renk sıcaklığını, kontrastı ve parlaklığı geliştirir.

Düşük Enerji Tüketimi

Enerji verimliliği göz önünde bulundurularak tasarlanan ViewSonic'in Eco Modu, karbon ayak izini başarıyla azaltır ve ofis genel giderlerini önemli ölçüde azaltır.

Boyutlar ve G/Ç Bağlantıları
  • 1. Menu Control Panel
  • 2. VESA Compatible(Wall Mount 75x75mm)
  • 3. HDMI
  • 4. VGA
  • 5. Power In
Yetkli Servis

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.