Torba Hazneli Kedi Tuvaleti Küreği
  • Ürün Açıklaması
  • Ürünün Özellikleri
  • Kampanyalar
  • İptal İade Koşulları
  • Taksit Bilgileri
  • Ürün Değerlendirmeleri (0)
  • Soru ve Cevap (0)
Ürün Açıklaması: Malzeme: Yüksek kaliteli ABS Boyutlar: 29×12 cm Renk: Mavi Nasıl Kullanılır: Kedi kum küreği Özellikler: Kedinizin kum kutusunu temiz ve düzenli tutmanın mükemmel aracı. Toksik olmayan ve kokusuz malzemelerden yapılan bu kaliteli kürek, uzun ömürlüdür. Temizlik işini daha da kolaylaştırmak için büyük kapasiteli entegre çıkarılabilir derin kepçeye sahiptir. Geniş kazıma alanı sayesinde ellerinizi kirletmeden daha fazla kum alabilirsiniz. 8 rulo 120 adet kum torbası ve bir kum dağıtıcı ile gelir, bu da kedinizin nerede olursanız olun temizlenmesini kolaylaştırır. Ve özel olarak tasarlanmış bir çöp torbası ile birlikte gelir, bu da tam olarak kepçe ile uyumlu olduğundan kurulumu ve kullanımı daha pratiktir. Çöp küreği ayrıca konfor için tasarlanmıştır. Ergonomik olarak tasarlanmış sapı tutması rahattır, böylece çöpü almak ve süzmek kolaylaşır. Dahil edilen stand ile, küreği kullanmadığınızda rahatça saklayabilirsiniz. Sonuç olarak, kum kutunuzu temiz ve düzenli tutmak için kaliteli, pratik ve rahat bir araç.

Neden idefix?

Kolay İade
Kolay İade

Siparişinizi teslim aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde iade edebilir, iade sürecinin tamamlanmasının ardındansa ödemenizi hızla geri alabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Deneyim
Müşteri Odaklı Deneyim

Kullanıcı dostu ara yüzümüz tüm ihtiyaçlarınıza eksiksiz yanıt verebilmek için tasarlandı. Deneyiminizi uçtan uca kusursuz kılmak adına çağrı merkezimiz ve canlı destek hattımızla ihtiyaç duyduğunuz her anda yanınızdayız!

Hızlı ve Sorunsuz Teslimat
Hızlı ve Sorunsuz Teslimat

Siparişlerinizin bir an önce ulaşması için sabırsızlandığınızın farkındayız. Sunduğumuz farklı teslimat seçenekleri arasından size en uygununu belirlemeniz, siparişinizi olabildiğince çabuk veya dilediğiniz zaman aralığında sorunsuz bir biçimde teslim etmemiz için yeterli.